IMG_6593

Het is altijd leuk om te fantaseren wat je zou doen als je heel rijk was. Hoe cool zou het zijn als je gewoon alles kunt doen en kopen wat je wilt? Ik zou het wel weten!

  • Ten eerste zou ik ons huis afbetalen. Wij dromen daar echt van. Dan is het huis helemaal van ons in plaats van van de bank, en we houden maandelijks veel geld over omdat de hypotheek wegvalt. En van dat extra geld kunnen we weer extra veel leuke dingen doen.
  • Ik zou geld geven aan familie, want het is niet leuk om alleen maar zelf van geld te genieten. Dat moet je samen doen, met elkaar.
  • Ik zou ook geld doneren aan het Diabetes Fonds. Die chronische ziekte, waarbij je alvleesklier zijn werk niet meer doet, moet de wereld uit. En daar is onderzoek voor nodig en dus geld. Ik let dan wel heel goed op dat mijn geld alleen naar onderzoek gaat en niet naar het bestuur. Nee: het geld moet allemaal naar onderzoek. Des te eerder kan die ziekte worden genezen.

IMG_0282

  • Op vakantie gaan. En dan heel ver en heel lang en heel chique. Een beetje zoals Kim Kardashian vakantie viert. Met een privé jet of heel chique vliegen (je zit dan tenminste fatsoenlijk), in een heel groot huis met personeel verblijven en elke dag een tour maken of iets leuks gaan doen. Dat lijkt mij wel een ideale vakantie!
  • Een extra huis kopen op Ibiza of zo. Daar ben je namelijk zo, en je bent er toch echt even helemaal uit. Mij trekt dat wel!

IMG_1492

  • Elke week uit eten gaan: dat zou ik ook wel willen als ik veel geld had. En dan ook in van die poepchique tenten met wachtlijsten en zo. Als je maar geld hebt, dan kom je wel binnen.
  • En als ik rijk was, dan zou ik mijn ogen laten laseren. Eindelijk van die stomme contactlenzen af. O, wat zou dat heerlijk zijn.

Wat zou jij doen als je heel veel geld had?

2 Comments on Fantaseren: als ik rijk ben

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge