DSC_1388

Goedemorgen, hier ben ik weer! Zoals ik eerder schreef ben ik nogal een theeleut, zeker met dit weer. Terwijl ik mijn thee drink, moet ik mijn theezakje ergens laten. In het kopje laten hangen doe ik niet, dan wordt de thee te sterk. Ik laat mijn theezakje altijd op één van deze schattige schoteltjes uitlekken, klaar voor een volgend kopje!

DSC_1382

In principe is één of twee schoteltjes wel voldoende, Sjoerd en ik zijn toch maar samen, maar soms zie ik zulke leuke schoteltjes liggen, dat ik ze móet kopen. Daarom hebben we iets meer schoteltjes, hihi.

DSC_1377

DSC_1378

Het linkerschoteltje heeft Sjoerd een keer met kerst gekregen, de overige schoteltjes komen bij Blokker en Douwe Egberts vandaan.

DSC_1384

De kleine ronde schoteltjes, in het blauw, groen en oranje, vond ik laatst bij Blokker. Blokker heeft deze stijl nieuw in hun assortiment volgens mij. Hoewel deze schoteltjes waarschijnlijk niet voor theezakjes zijn maar voor een hapje, vond ik ze leuk genoeg voor een theezakje!

DSC_1392

Als we visite hebben die ook allemaal thee drinken, dan heb ik nog wat back-up schoteltjes in de kast staan. Dit zijn officieel schoteltjes die in de horeca worden gebruikt voor mayonaise en zo, maar ik vind ze erg handig voor theezakjes. Ik vond ze bij Marskramer.

Bedankt voor het lezen en een fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge