Pickwick thee vragen 1

Als je thee van Pickwick drinkt, dan heb je het vast al gezien: op het labeltje wat aan de theezakjes hangt, staat sinds kort een vraag. Erg leuk om een gesprek mee te openen tijdens een gezellig kopje thee. Aangezien ik veel thee drink, heb ik al veel vragen voorbij zien komen. Ik beantwoord er vandaag een paar, gewoon omdat me dat leuk leek!

Kletsen bij de thee

De vragen zijn heel divers en origineel. Tijd om er een paar te beantwoorden! Je mag dit artikel lezen met eventueel een lekker kopje thee erbij, zodat je helemaal in de goede vibe zit 😉

Pickwick thee vragen 2

Tegen wie kijk je op?

Ik kijk soms op tegen Sjoerd. Sjoerd ziet altijd overal het positieve van in en is altijd vrolijk. Daarnaast is hij erg goed in wiskunde. Dat zou ik ook wel willen.

Wat is het gekste dat je vandaag hebt gezien?

Nu ik dit schrijf is het zondag. Vanmiddag gingen Sjoerd en ik winkels kijken in Breda en daar zag ik een man en een vrouw lopen in hele chique en ouderwetse kleding. De man in een pak met een hoedje op, de vrouw droeg een onwijs grote en zwierende jurk en een mutsje. Ik dacht eerst dat ze bij winkelcentrum-entertainment horen, maar ze waren zelf ook gewoon aan het winkelen 🙂 Ik vond het niet gek eigenlijk, maar wel grappig om te zien. Niet alledaags!

Denk je dat er op een dag buitenaardse wezens landen?

Ik denk het niet.

Wat zou je wensen als je drie wensen had?

Ik zou wensen dat iedereen om mij heen gezond blijft, heel oud wordt en dat we geen verdriet zouden kennen. Wie zou dat niet wensen 🙂

DSC_0223

Wat zou je doen als je onzichtbaar was?

Dan zou ik gesprekken tussen bepaalde mensen komen afluisteren. Lijkt me heel leuk om eens wat geheime gesprekken te kunnen volgen 😉

Zou je voor één dag het andere geslacht willen zijn?

Het lijkt me als man heerlijk dat je ‘s ochtends niet een half uur eerder uit bed moet om je op te maken, daar zou ik echt van genieten die dag. Maar verder vind ik het fijner om een vrouw te zijn 🙂

Naar welke dag in de geschiedenis zou je terug willen?

Dat vind ik een moeilijke vraag. Een dag in de wereldse geschiedenis zou ik niet weten, maar ik zou nog wel eens een dag uit mijn eigen jeugd opnieuw willen beleven. De dag dat mijn broer werd geboren bijvoorbeeld. Toen was ik zelf 5 en ik had geen benul van hoe hard en rot de wereld kan zijn. Lijkt me heerlijk om weer even zo onschuldig en onwetend te kunnen zijn.

Wat was het laatste waar je gisteren aan dacht?

Wat ik straks denk voor ik ga slapen, weet ik nu niet, maar ik dacht net nog dat het alweer bijna kerst is. En Oudjaar. En Sjoerd is alweer bijna jarig. Wat gaat het snel! Niet te filmen.

Bedankt voor het lezen en een fijne dag vandaag!

7 Comments on Gezellig kletsen bij de thee

  1. haha heerlijk lijkt het mij om een man te zijn! de meeste mannen hebben namelijk overal lak aan haha! vooral de mijne qua uiterlijk, bril trainingsbroek, haren niet gedaan.. check en in het openbaar.. check! helaas..

  2. Haha ik had ze ook al eens gezien! Ik drink elke dag thee met mijn huisgenoten en dan gaan we met z’n allen over die vragen discussiëren, zo leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge