iPad Air sleeve 7

Hoi! Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau? Ik heb vandaag een leuke tip voor je! Namelijk: een gepersonaliseerde sleeve voor de iPad. De sleeve kan worden bedrukt met een eigen ontwerp of een foto. Daar scoor je punten mee! Kijk mee naar meer informatie over de sleeve.

Smartcover, case of sleeve

Het begint natuurlijk bij de belangrijkste vraag des levens: wat voor iPad heb ik? Wij hebben thuis bijvoorbeeld een Air, maar ik heb geen idee of het een Air 1 of 2 is. En dan is het lastig om een passend hoesje uit te zoeken. Maar de oplossing was nabij, in de vorm van een sleeve. In de sleeve passen beide modellen. Handig! Ik mocht een iPad hoes uitzoeken bij GoCustomized en ik koos dus voor een iPad Air sleeve.

Mus Mees 2

Ontwerpen: eigen foto

Het leuke aan de sleeve is dat je deze kunt laten bedrukken met een eigen foto. Je kunt ook uit standaard designs kiezen, maar een eigen foto vind ik het leukste. Ik ben er snel uit welke foto ik op de sleeve wil, namelijk deze (bovenstaande) foto van Mus en Mees! Ik werk altijd met Google Chrome en ik ga aan de slag met het uploaden van mijn foto. De foto komt in beeld, maar ik kan hem niet bewerken. Niet groter of kleiner slepen en niet draaien. Da's raar! Dan open ik hetzelfde scherm in Edge. Daar werkt het wel. Oké.

Ik kan, naast de foto, ook nog een tekst toevoegen aan mijn ontwerp. Maar ik vind de foto zelf leuk genoeg.

iPad Air sleeve 1

Bestellen

Het bestellen van de sleeve gaat erg handig. Wat ik wel een beetje jammer vind, is dat je per se al je persoonlijke gegevens in moet vullen bij het bestellen. Zoals ook je telefoonnummer. Ook word je verplicht om een account met wachtwoord aan te maken. Ik vind het zelf altijd fijner als ik ook de optie heb om zonder account verder te gaan. Maar goed, daar kom ik ook wel weer overheen!

Als ik de sleeve bestel, krijg ik een bevestiging per mail en SMS. In de mail en SMS staan dat mijn sleeve wordt gemaakt en dat ik bij verzending een mail en gratis SMS krijg. De SMS bij verzending krijg ik uiteindelijk niet, maar de mail wel. Binnen een paar dagen is mijn sleeve in huis!

iPad Air sleeve 2

De sleeve met Mus en Mees

Zoals ik al zei heb ik binnen een paar dagen (ik denk drie dagen) de sleeve in huis. Het valt me op dat de kwaliteit van de sleeve erg goed is! De foto met Mus en Mees heb ik bij het ontwerpen een stukje moeten inzoomen om hem beter uit te laten komen, maar de print is daar absoluut niet onduidelijker van geworden.

iPad Air sleeve 6

Ik zie hoe scherp de print is, omdat ik de snorharen van Mus en Mees nog kan tellen 😉

iPad Air sleeve 8

iPad Air sleeve 5

De sleeve zelf is erg stevig en van binnen helemaal gevoerd. De foto van Mus en Mees staat zowel op de voor- als achterkant van de sleeve en dat ziet er leuk uit!

iPad Air sleeve 9

Prijs- en verkoopinformatie

Deze sleeve is online te verkrijgen bij GoCustomized en kost € 32,95. Je krijgt voor dit bedrag een mooie en stevige zelf ontworpen sleeve. Super leuk! Ik heb één verbeterpuntje aan de webshop: zorg dat het ontwerpen ook werkt in Google Chrome. Bedankt voor het lezen!

De sleeve uit deze review heb ik gekregen.

4 Comments on Kerst cadeautip: gepersonaliseerde iPad sleeve

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge