DSC_0438

Hoi! Ik blog nu al een tijdje en ik vind het leuk om regelmatig in de statistieken van mijn blog te duiken. Welke artikelen worden goed gelezen, hoe vinden jullie mijn blog, waar zoeken jullie op? Vandaag geef ik jullie een kijkje achter de schermen: ik presenteer vandaag de vijf best gelezen artikelen van 2015.

Letterslinger Xenos

Jullie meest favoriete artikel van dit jaar: de letterslinger die ik maakte voor de 21e verjaardag van mijn broer Joost. Ik kocht een letterpakket bij Xenos en maakte een speciale en persoonlijke slinger. Bekijk het artikel over de letterslinger.

DSC_1304

Snoopy Cable Elastics – flexibel haarelastiekje

Het elastiekje dat je haar in een staart houdt en geen hoofdpijn geeft. Ik schreef er al een tijdje terug over, maar nog steeds scoort dit artikel goed. Ik begrijp het wel: het is namelijk de ideale oplossing om toch je haar vast te kunnen dragen zonder haar- en hoofdpijn te krijgen. Lees meer over dit haarelastiekje.

IMG_1860

Wat eten we vandaag: recepten zoektips

De vraag van de dag: wat eten we vandaag? Ik maakte een artikel met mijn favoriete websites als ik inspiratie zoek voor leuke recepten. Je vindt mijn tips hier.

DSC_1212

Nieuwe krultang: Remington Ci5338 Pro Big Curl Tong

Ik kocht een nieuwe krultang en natuurlijk heb ik daar een artikel over gemaakt. Blijkbaar is dit een favoriete krultang van mijn vrouwelijke bezoekers, want dit artikel is enorm vaak gelezen! Bekijk mijn review over deze krultang.

DSC_0547

Hoe droog je een roos?

Na een begrafenis wilde ik graag één van de rozen die op de kist had gelegen bewaren. Een tante gaf mij een goede tip. Ik schreef daar een artikel over. En guess what, nu, een jaar later, is de roos nog steeds mooi. Je leest hier hoe je op een perfecte manier een roos droogt.

Bedankt voor het lezen! Op naar nog meer leuke artikelen in het nieuwe jaar.

Lees ook:
Best gelezen artikelen van 2014

6 Comments on Best gelezen artikelen van 2015

  1. Die flexibele haarelastiekjes heb ik zelf ook maar vind ik helemaal niet zo fijn 🙁 Leuk om je best gelezen artikelen zo op een rijtje te lezen. Ik ken ze ook niet allemaal, en die krultang; ik ben op zoek naar een goede! Ga dus direct even naar je blogje 😀
    saskia plaatste onlangs… Een moestuintje voor kinderenMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge