Kerst 6

Hoi! Het is bijna Kerstmis! Hoewel ik vond dat de kerstsfeer er dit jaar wel heel erg vroeg in zat, vind ik het toch ook wel weer leuk. Ik heb onze woonkamer een paar dagen geleden in kerstsferen gebracht en vandaag laat ik je de foto’s zien. Kijk mee!

Kerst 7

Natuurlijk te beginnen met onze kerstboom. Ik kocht deze boom vorig jaar en ik vind hem nog steeds leuk. Wil je goed zien wat er allemaal in de kerstboom hangt? Bekijk dan mijn artikel van vorig jaar over deze boom!

Kerst 1

In de vensterbank in de keuken staan deze windlichten met kerstballen er in. Aangezien we geen echte kerstboom hebben om de kerstballen in te hangen, heb ik de ballen gewoon in deze windlichten gedaan. Naast de windlichten staan twee beeldje van engeltjes, die heb ik vorig jaar gekregen voor mijn verjaardag.

Kerst 2

Deze knuffel zit lekker warm in een knusse stoel. Ik heb verder niet veel met knuffels, maar deze vond ik toch wel heel schattig.

Kerst 3

Kerstlampjes bij de tv. De foto van de hond is trouwens geen aandenken hoor, Mike (de hond van mijn ouders) leeft gewoon nog 😉 Ik vond het gewoon een mooie foto om af te laten drukken op canvas.

Kerst 4

Kerst 5

“Ik heb het gevoel dat die kat mij aankijkt”, zegt Sjoerd over dit kussen. Grapjas.

Kerst 8

Dit sneeuwpopje had ik al toen ik nog thuis woonde. Stukje nostalgie dus.

Kerst 9

Net als dit mini kerstboompje 😉

Kerst 12

En dit kerstmannetje. Ik kreeg dit knuffeltje van mijn kleuterjuf toen ik destijds in het ziekenhuis lag met een longontsteking.

Kerst 10

Kerst 11

Het rendier hangt een beetje vol, maar zo kon ik toch de muts en de ster kwijt 😉

KerstMees 1

Mees vindt het buiten veel leuker.

Kerst 13

Natuurlijk ontbreekt ook de kerststal niet. Bij de kerstboom. Zo is het verhaal compleet.

Onze woonkamer bezwijkt niet aan de kerstattributen, maar het is zo toch gezellig aangekleed. Ik wil misschien nog iets met lampjes doen in de vensterbank in de keuken, maar misschien laat ik het ook wel gewoon zo. Fijne dag!

2 Comments on Kerst 2015 – Sfeerimpressie thuis

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge