IMG_0788

Iedere keer als ik onder de douche sta, denk ik weer: wat een heerlijk ruikende scheergel! Ik heb het over de Lavender Kiss scheergel van Gillette.

Gillette Satin Care Lavender Kiss

Lavendelproducten vind ik niet per definitie lekker ruiken. Dat hangt heel erg van het product af. Lavendel uit de tuin vind ik erg lekker ruiken, maar soms ruikt een product dat naar lavendel zou moeten ruiken zó anders dan die echte lavendel, dat ik er niet warm van word.

De scheergel van Gillette ruikt gelukkig heerlijk! Ik wil niet per se zeggen dat hij overtuigend naar lavendel ruikt, maar als je de geur moet omschrijven, dan komt lavendel daar wel het dichtste bij in de buurt.

IMG_0781

Herkenbare verpakking met lavendel

Ik gebruik al jaren de producten van Gillette Satin Care. Meestal koop ik de scheergel voor de gevoelige huid – want na het scheren is het altijd toch een beetje trekkerig of gevoelig – maar dit keer kocht ik de “gewone” scheergel. Lekker om eens iets anders te proberen!

De fles (bus?) is om te beginnen vrij basic maar herkenbaar; je herkent Gillette Satin Care meteen en de kleuren zijn afgestemd op de kleuren van lavendel. Ook staat er een plaatje van een lavendelplantje op.

IMG_0795

Als je de dop van de fles afhaalt, dan zie je een klein spuitmondje. Door dit kleine mondje kun je de gel fijn gedoseerd gebruiken. En dat is handig, want je hebt ook maar een klein beetje nodig!

IMG_0799

De gel is lichtpaars van kleur, en ruikt gelijk al erg lekker. Het toefje blijft netjes een toefje (handig voor de foto!), tot je het gaat uitsmeren. Dan wordt het een lekkere volle scheerschuim.

IMG_0802

Zachte huid

Na het scheren laat de gel een zacht laagje achter op de huid. In mijn scheermesje zelf (ook van Gillette) zit eveneens een soort gel die een zacht laagje achter laat na het scheren. Toch smeer ik mezelf na het scheren en douchen nog altijd even in met bodylotion, voor extra hydratatie. Dan ben je zeker weten lekker zacht en poezelig.

Verkoopinformatie

Deze Lavender Kiss scheergel mag van mij blijven! Hij is in diverse geuren te koop; onder andere bij de drogisterij en bij de meeste supermarkten.

5 Comments on Gillette Satin Care Lavender Kiss

  1. Leuk! Ik heb geen specifieke voorkeur met scheergels, maar die van Venus vind ik wel het prettig. Ik hou alleen niet van lavendel geur 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge