DSC_0435

Bij de Grazia van deze week zit een Beautyspecial met Mascha Feoktistova als gastredacteur! Gelukkig voor mij heb ik een abonnement op Grazia en ik heb de beautyspecial in handen!

Ik had bij Mascha al veel gelezen over haar avonturen op de redactie bij Grazia en hoe vereerd ze was dat ze gastredacteur was van de nieuwe Grazia. Aan de hand van haar verhalen dacht ik dat ze redacteur was van een normale uitgave van Grazia, maar ze is gewoon redacteur van een heuse beautyspecial! Hoe leuk is dat! Zoiets past helemaal bij haar, en bij mij, en ik heb de special met plezier gelezen. Hij werd bezorgd samen met mijn gewone Grazia, dus deze week dubbel leesvoer en -plezier.

De special is trouwens iets kleiner dan een normale Grazia, veel dikker en ook op iets ander papier gedrukt. Het wordt hierdoor – voor mij althans – echt een hebben-hebben-boekje in plaats van gewoon een leuk magazine om te lezen.

DSC_0426

In de beautyspecial gaat het vanzelfsprekend over beauty. Beauty in het algemeen, beauty vanuit Mascha en ook over de beauty zelf: Mascha. Ik vind het leuk om over Mascha te lezen. Voor mijn gevoel ken ik Mascha al heel goed, want ik volg haar al jáááren. Ze voelt bijna een beetje als vriendin. Toch vind ik het op de één of andere manier nooit saai om over haar te lezen.

DSC_0425

Mascha vertelt in verschillende artikelen over looks op haar blog, ze geeft beautytips en ze beantwoordt persoonlijke vragen. Ik vond het erg leuk om te zien hoe ze er in 2007 uit zag en hoe ze is gegroeid tot waar ze nu is en hoe ze er nu uit ziet. Ze is echt uitgegroeid tot een mooie, volwassen vrouw. Leuk om te zien!

DSC_0427

DSC_0431

In de special staan verder veel make-up tips, looks van celebs, een interview met Mascha’s beste vriendin Tatjana, en nog meer persoonlijke noten van Mascha, zoals een preview van haar boek Happy Life. Ik wil haar boek trouwens nog steeds eens aanschaffen, maar omdat ik heb gelezen dat er in de eerste druk zoveel fouten zitten, wacht ik liever op een nieuwe druk waar de fouten uit zijn.

DSC_0434

Ook leuk: het Grazia-eetdagboek is deze keer ingevuld door Frances van Foodgloss. Leuk om te lezen wat zij allemaal eet als ze niet voor de camera staat 😉

Ik vind de beautyspecial met Mascha erg goed gelukt. Het is echt een boekje geworden, met heel veel tips en informatie. Leuk om te bewaren en zo nu en dan nog eens door te bladeren. Al is het maar om de mooie looks van Mascha te bestuderen en bewonderen. Heel goed gedaan Mascha en Grazia!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge