DSC_03401

In de zomer loop ik het liefste in een jurkje. Lekker luchtig en zo pakken de benen ook nog wat zon mee! Afgelopen weekend droeg ik mijn fijnste jurkje van WE.

DSC_0334

Het jurkje van WE, in legergroen, heeft een tekening die vanaf de schouders naar het midden van het jurkje loopt. Tussen de tekening door zijn stukjes stof weggelaten en vervangen door een soort gaas. Staat wel grappig! En het voelt hierdoor nog luchtiger. Ik draag verder oorbellen van Six en een zonnebril van V&D.

DSC_0340

Het jurkje is tot halverwege mijn bovenbeen. Het jurkje zelf is vrij recht, maar doordat je de taille kunt aansnoeren met een soort riempje/touwtje, creëer je wat vorm. Onder het jurkje draag ik wedges van Esprit.

DSC_0385

Deze wedges, die je afsluit met een gespje, lopen heel lekker. De hak is zo’n 10 centimeter hoog, maar doordat er een klein plateau onder de tenen zit, voelt het veel lager.

IMG_0958

Later op de dag even omgewisseld voor gewone slippers (van Esprit). Zit toch nog iets beter 😉

DSC_0344

Bedankt voor het kijken! Happy Wednesday!

2 Comments on OOTD: green dress WE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge