DSC_0359

Geurstokjes geven een ruimte net dat beetje extra gezelligheid. Ik schreef er al eerder over en vandaag weer. Ik heb namelijk een nieuwe favoriet: de Floral geursticks van Hema. Lees verder voor meer informatie.

Geurstokjes: ik kan er niet zonder. In het toilet, in de badkamer, in de woonkamer, soms in de slaapkamer: het liefste heb ik overal een flesje staan. Met de juiste geur ruikt het dan altijd lekker en gezellig. Met de Hema Floral geursticks heb ik het weer voor elkaar.

Spring vs Floral

Ik schreef al eerder over geursticks of -stokjes van Hema. Ik had ze destijds in de geur Spring gekocht. Ik vond die geur fris en best lekker, tot het flesje – dat bij ons boven stond – omviel. Je raadt het wel: de hele bovenverdieping was vergeven van de geur. En toen vond ik ‘m niet meer lekker. Floral is voor mij echter een nieuwe geur met een nieuwe kans en wat ruikt hij lekker!

DSC_0366

Geurnoten

De naam en de geur van Floral doen mij denken aan iets bloemigs en dat lijkt te kloppen, want het geurwater bevat jasmijn, freesia en peer. Lekker zoet en lekker zomers. Het flesje is voorzien van een roze sticker en een houten dopje.

DSC_0362

DSC_0360

Deze geur is wat mij betreft een blijver. Wij hebben dit flesje nu in het toilet staan (voor de foto’s stond het flesje even in de keuken) en het ruikt daar nu lekker subtiel naar bloemen. Wist je trouwens dat je de geur een extra boost geeft door de stokjes regelmatig om te draaien?

Prijs en verkooppunten

Het flesje met de geurstokjes kost € 5,00 voor 100 ml en is te koop bij Hema of op Hema.nl.

1 Comment on Hema geurstokjes Floral

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge