IMG_4626

Opeens is het herfst. Dag zon, dag warmte. Dag lange avonden en dag buiten zitten. Gelukkig vind ik dat de herfst ook zeker zijn charme heeft. Dus ik kom dit seizoen wel door!

  • Het wordt steeds eerder donker. Ik vind dat heel gezellig. Lekker kaarsjes aan en een kopje thee erbij: en mijn avond is compleet.
  • Ik vind het stiekem ook heel leuk om bij iedereen naar binnen te kijken als ik ‘s avonds buiten ben. Gewoon om te zien hoe gezellig het bij hen binnen is!

DSC_1388

  • Mus en Mees worden compleet gek van alle blaadjes die voorbij waaien. Ze mogen bij ons niet buiten de poort, en in de achtertuin is het maar saai. Nee, voor het huis aan de stoep, daar gebeurt het! Mus en Mees kunnen uren bij de voordeur naar de blaadjes liggen kijken. Mus trilt soms helemaal van spanning en sensatie als ze een groot blaadje ziet waaien. En dat is echt lief om te zien.
  • De winterjas mag weer uit de kast! Ik heb hem gisteren voor het eerst weer aan gehad. Ik heb een felblauwe halflange jas van Benetton en hij zat nog als gegoten.

DSC_0677

  • Pantoffels en dikke sokken: check! Ik loop ‘s avonds meestal op badstof sokken met antislip, maar ik heb ook nog pantoffels van Uggs staan. Hoewel ik die voor nu nog te warm vind, ga ik ze binnenkort toch ook maar weer dragen.
  • De natuur ziet er zo mooi uit in de herfst. Al die oranje bladeren… zo mooi! Ik moet eigenlijk nog eens wat foto’s maken van dat mooie herfstlandschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge