DSC_0211

Goedemorgen! Gisteren schreef ik al dat ik de herfst zo leuk vind, omdat bijvoorbeeld de winterjas weer uit de kast mag. Maar de faux fur kleding kunnen we natuurlijk ook weer dragen! Ik heb een paar jaar geleden een heel leuk bontje gekocht bij The Sting en ik laat ‘m je zien.

DSC_0201

Dit (nep!) bontje heb ik al vaak gedragen als het wat kouder wordt, en in de winter natuurlijk, en ik blijf hem leuk vinden. Hij bestaat uit verschillende tinten bruin en hij lijkt hierdoor van veraf best natuurgetrouw. Uiteraard is hij synthetisch.

DSC_0210

DSC_0225

Ik draag dit gilet het liefste open, over een blauw shirtje met lange mouwen, en met een lange ketting.

DSC_0216

Ondanks dat het gilet vrij kort is en geen mouwen heeft, is hij lekker warm. De haren, ook al zijn ze synthetisch, houden mijn eigen warmte lekker vast.

DSC_0191

DSC_0223

Ik kan het gilet ook gesloten dragen, er zit gewoon een sluiting op, maar ik vind dat niet zo leuk staan. Ik mis dan toch ook mijn ketting.

DSC_0229

Ik heb dit gilet een paar jaar geleden bij The Sting gekocht, ik denk daarom niet dat hij nu nog in de collectie zit. Maar er komen vast weer nieuwe varianten, want zo’n lekker warm en zacht gilet is natuurlijk ideaal voor in de winter.

1 Comment on OOTD: Gilet Faux Fur

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge