DSC_0013

Hoi! Afgelopen maandag vertelde ik je waar ik niet zonder kan. In een lijstje van tien dingen. Vandaag schotel ik je weer zo’n lijstje voor, en dan met tien dingen die ik vaker zou moeten doen!

  1. Ik moet zeker weten meer genieten van wie en wat ik allemaal om mij heen heb. Het kan ineens over zijn en dan komen de tranen. Beter vaker stilstaan bij hoe gelukkig ik ben!
  2. Ik moet vaker op de crosstrainer staan. Ik probeer er een paar keer per week op te staan, maar om meer resultaat te zien, moet ik vaker trainen. Working on it.
  3. Wij wonen vlakbij het bos, maar we gaan er te weinig naartoe. Mijn vriend wil wel, maar ik krijg daar vieze schoenen van en dat vind ik stom.
  4. Meer fruit eten! En ik probeer het wel hoor, dan koop ik weer eens wat appels. Maar die blijven vervolgens allemaal liggen in de fruitmand of de koelkast. En dat is niet helemaal het idee.
  5. Kaarsjes aansteken. Want dat is zo gezellig, nu het zo vroeg donker is. Gelukkig denk ik er wel vaak aan, dus dit puntje kan bijna van dit lijstje worden afgestreept.
  6. Een boek lezen. Ik heb zooooveel boeken liggen, en ik moet ze echt eens lezen. Ik word ook heel rustig en ontspannen van lezen; even weg bij de laptop. Ik ben nu toevallig aan het lezen in een boek, dus het gaat de goede kant op.
  7. Foto’s uitprinten en ophangen of neerzetten. Ik maak zoveel foto’s, en daar zitten een heleboel leuke foto’s bij. Te leuk om niet in een lijstje te doen. Ik heb een Canon Selphy Fotoprinter, dus het is een fluitje van een cent om te doen, maar ik moet het wel doen!
  8. Water en thee drinken. Ik drink niet genoeg en ik heb daardoor best vaak hoofdpijn. Gelukkig ben ik er ook pasgeleden achtergekomen dat ik van groene thee hoofdpijn krijg, dus dat drink ik niet meer! En daardoor heb ik nu minder vaak hoofdpijn, maar nog steeds te veel. Dus ik moet echt beter gaan drinken.
  9. Een rondje fietsen. Bijvoorbeeld naar het bos (en dan niet afstappen, maar blijven fietsen hihi), of gewoon door Etten-Leur fietsen. Het is hier zo leuk en ik zie er zo weinig van.
  10. Mijn auto wassen. Ik heb mijn auto een paar weken geleden helemaal met de hand gewassen en gezogen, maar hij is nu alweer vies. Komt door al die regen. Ik moet hem weer even netjes maken, want nu is het zonde. En daarna moet ik hem vaker wassen of door de wasstraat doen. Hij is te mooi om vies te zijn.

DSC_1434

Dat was het weer! Wat zou jij meer moeten doen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge