DSC_1126

Vandaag is het 21 oktober: mijn verjaardag! Wat is het jaar gevlogen.

Mijn afgelopen verjaardag lijkt nog maar zo kort geleden. Sjoerd en ik woonden nog in Breda en met een klein clubje familie (en met Mus en Mees) vierden we mijn verjaardag in ons appartement. Toch is er heel wat veranderd ten opzichte van vorig jaar.

IMAG2607

Zo zijn Sjoerd en ik naar een mooi huis in Etten-Leur verhuisd. Een jaar geleden hoopte ik daar alleen maar op. Toen zaten we net in de fase dat we wilden verhuizen en we waren volop huizen aan het bekijken en bezichtigen. Gelukkig duurde het niet lang voor we ons perfecte huis vonden en we konden vertrekken uit Breda.

Natuurlijk ben ik ook met mijn blog gestart! Het kriebelde al een tijdje, maar uiteindelijk heb ik afgelopen zomer de stap gemaakt, met hulp van mijn lieve Sjoerd. Hij is webprogrammeur van beroep, en kon zo dus mijn blog in elkaar zetten. Toch handig, zo’n technisch schatje!

Verder hebben Mus en Mees hun eerste verjaardag bij ons gevierd. We hebben ze nu iets meer dan een jaar bij ons, maar toch voelt het voor ons – en voor hun ook, als ik zie hoe vreselijk “thuis” ze zich soms voelen – alsof we al jaren een gezinnetje vormen. Soms wil ik Mus en Mees wel echt achter het behang plakken, maar dan besef ik me weer dat ze nog zo jong zijn! En ik moet ook heel vaak om ze lachen. Dus ze mogen nog even blijven.

IMG_8419

Mijn 25e levensjaar was verder vrij rustig en normaal. We zijn allemaal gezond, blij en gelukkig met elkaar. Ik ben benieuwd wat er op mijn pad komt als ik 26 ben. Vandaag beginnen we daarmee. Let’s go!

6 Comments on Ik ben jarig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge