DSC_0906

Hoi! Vandaag is het tijd voor Wie Ben Ik deel 3! Zo leer je mij steeds een beetje beter kennen.

  • Ik heet voluit Suzanne Hélène (let op de streepjes op de -e). Suzanne omdat mijn ouders dit allebei een mooie naam vonden, en Hélène naar mijn oma. Zij heette Helena.
  • Als ik een jongen was geweest, had ik Jeroen geheten. Maar mijn jongere broer heet Joost.
  • Wanneer ik een nieuw en lekker recept heb ontdekt, dan schrijf ik dit meteen uit in mijn receptenschrift. Er staan nu al aardig wat recepten in mijn schrift; handig voor als ik boodschappen moet gaan doen. Ik hoef alleen maar even te bladeren en ik heb genoeg ideeën.
  • Als iemand mij een belofte doet, geloof ik hem of haar niet voordat de belofte is nagekomen. Ik ben te vaak teleurgesteld, dus nu sta ik erboven!

IMG_1301

  • Ik drink altijd Optimel in plaats van gewone melk, omdat ik gewone melk echt niet lekker vind. Ik vind elke smaak Optimel lekker. Dus ik kan lekker veel variëren!
  • Afspraken en reminders schrijf ik op in mijn papieren agenda, die bij ons op de eettafel ligt. Ik vind het gewoon leuk om te schrijven in plaats van te typen, het staat leuk en ik kan later nog eens terugbladeren (vind ik leuk).
  • Als ik moet niesen, ben ik nooit in één keer klaar. Meestal nies ik meer dan drie keer achter elkaar. Dat heb ik van mijn moeder en zij weer van haar moeder (mijn oma). Familietrekje dus.
  • Ik ben een heel nuchter persoon. Ik prik ergens zo doorheen en ik ga altijd op mijn gevoel af.

Dat was het voor nu! Bedankt voor het lezen en tot morgen weer!

1 Comment on Wie ben ik #3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge