DSC_1478

Mijn nieuwe nagellak van Essie, Tart Deco, vond ik zo’n fijne kwaliteit hebben dat ik nog een paar kleuren nagellak van Essie heb gekocht. Vandaag laat ik je er alvast eentje zien. Een hele mooie, dieprode kleur: Sole Mate.

DSC_1482

Eerste indruk Sole Mate Essie

De structuur en kwaliteit van deze nagellak zijn vrijwel hetzelfde als die van Tart Deco. Het enige verschil is dat het kwastje geen uit stekende haren heeft, waardoor ik met dit kwastje erg precies kan lakken. En dat is fijn!

DSC_1477

De kleur

Sole Mate heeft een enorm mooie, dieprode kleur met een rode ondertoon. Ik heb ook een dieprode nagellak van Essie gekocht met een paarse ondertoon, maar die laat ik een andere keer aan je zien.

DSC_1483

Lakken en drogen

Deze nagellak was iets minder snel droog dan Tart Deco, maar dat kwam misschien omdat ik laagje één niet voldoende heb laten uitharden voor ik laagje twee aanbracht. Ik denk dat ik iets meer tijd tussen de twee laagjes had moeten laten. Het lakken ging er overigens niet minder goed van. Het ging heel vlot en zonder te morsen.

DSC_1485

Zonde: chip

Enig minpuntje is dat de lak al meteen chipte op mijn middelvinger, nog geen vijf minuten nadat de lak helemaal droog was. Verder niets dan lof over deze lak. Ook de kleur vind ik prachtig. Ik vond Tart Deco te oranje, maar op Sole Mate heb ik niets aan te merken. Het is een mooie, zakelijke, sjieke, herfstige kleur.

DSC_1480

Prijs en verkooppunten

Nagellak van Essie is te koop bij onder andere Etos of bij bol.com voor € 9,99 per flesje van 13,5 ml.

1 Comment on Swatch: Essie 45 Sole Mate

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge