DSC_0650

Ik begin de laatste week van het jaar met een leuke winactie! Pasgeleden vertelde ik je over mijn ontspannende middag in de sauna in België. Vanaf nu kun jij ook lekker ontspannen in de sauna, dankzij een hele leuke actie van SpaOnline, Palmolive en Jumbo! Klik verder om meer te lezen over deze actie, én mijn eigen Volg Suzanne winactie.

DSC_0661

Palmolive en Jumbo = sauna

SpaOnline heeft in samenwerking met Jumbo en Palmolive een heerlijke actie opgezet. Als je namelijk nu twee producten van Palmolive koopt bij Jumbo dan krijg je een tweede kaartje voor een saunabezoek helemaal gratis.

Bovendien krijg je bij Jumbo bij aankoop van twee Palmolive producten een kraskaart van Cruise HAL cadeau, waarmee je kans maakt op een cruisereis van Hamburg naar Southampton, verzorgd door Norwegian Escape en met een waarde van € 2.500,00. Als je daar niet ontspannen van wordt!

DSC_0655

Hoe werkt het?

Ga tot en met 31 december 2014 (dat is aanstaande woensdag) naar jouw Jumbo en koop twee producten van Palmolive. Dit mogen twee producten naar keuze zijn, als ze maar van Palmolive zijn. Vervolgens ga je naar de actiesite van deze Palmolive actie. Je kiest bij welke sauna jij heerlijk wilt gaan ontspannen, wanneer je dat wilt gaan doen en de korting reken je af met de barcode van jouw Palmolive product. Heel makkelijk!

Let op: de aankoopactie van Jumbo geldt tot en met 31 december 2014. Het verzilveren van een voucher bij SpaOnline kan tot en met eind april 2015.

DSC_0651

Maak 10x kans op een gratis saunabezoek via Volg Suzanne

Omdat SpaOnline en ik iedereen een kans willen geven om met korting naar de sauna te gaan, zonder dat je langs de Jumbo moet, mag ik zelf een aantal kortingscodes weggeven. Met zo’n kortingscode krijg je 50% korting op je saunabezoek, dat betekent dat het tweede kaartje helemaal gratis is. Laat een reactie achter onder dit bericht om mee te doen met mijn verloting. Over een week zal ik de winnaars kiezen en deze krijgen persoonlijk bericht. Succes!

Edit: de winnaars zijn bekend, zij hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Let op: de aankoopactie van Jumbo geldt tot en met 31 december 2014. Het verzilveren van een (gekochte of gewonnen) voucher bij SpaOnline kan tot en met eind april 2015.

3 Comments on Korting op sauna met Palmolive + winactie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge