Baby geboren? Ga je binnenkort op kraamvisite? In deze video laat ik je een origineel kraamcadeau zien, namelijk een luiertaart! Klik verder voor de foto’s.

DSC_0066

Pasgeboren baby’s verbruiken aan de lopende band luiers. Het is dus een heel geschikt idee om luiers te geven wanneer je op kraamvisite gaat. Maar ja, je pakt niet even een pak Pampers in. Want dat is niet zo leuk. Mijn vriend en ik gingen gisteren op kraamvisite en gelukkig had ik al snel een idee voor een heel leuk kraamcadeau. Mét luiers.

DSC_0071

Want hoe leuk is het om een taart gemaakt van luiers te geven? Super handig en functioneel, maar ook nog eens een hele leuke manier om toch luiers te geven. De luiertaart die ik vandaag aan je laat zien is voor een meisje en naast luiers zitten er nog andere leuke cadeautjes bij.

DSC_0059

In deze luiertaart, die ik heb besteld op Luierdingen.nl, zitten om te beginnen 25 luiers in maat 3. De luiers zijn eerst opgerold en vervolgens als een taartje aan elkaar gebonden met een roze lintje. De luiers staan op een fleurige ondergrond van karton, met roze en oranje bloemetjes.

DSC_0062

Op het lintje dat om de luiers is gebonden, staat ‘Hoera! Een meisje!’, maar dat kun je op de foto niet zo goed zien. De foto’s kunnen trouwens een beetje spiegelen, maar dat komt omdat het een cadeautje is!

DSC_0054

Naast de luiers zit er een slabbetje als extra cadeautje bij de taart. Natuurlijk in het roze!

DSC_0055

Er zit ook een speen bij de luiertaart.

DSC_0066

En natuurlijk super lief: een knuffeltje. Ik ben verliefd op dit knuffeltje, hihi.

DSC_0073

Bovenop de taart staan twee schattige roze schoentjes/slofjes met de tekst ‘Sweet baby’. Er zit een plastic malletje in de slofjes, zodat ze goed blijven staan.

DSC_0143

De taart is mooi ingepakt in folie dat met roze lintjes is afgesloten. Aan de lintjes hangt een visitekaartje van Luierdingen.nl en een koordje met een babypopje.

Meer informatie over de luiertaart

De luiertaart die ik je hier laat zien is een luiertaart in maat M. Er zitten dan 25 luiers in, en extra cadeautjes. Luierdingen.nl geeft op haar site aan dat de producten per taart of luierproduct kunnen variëren, het kan bijvoorbeeld zijn dat in jouw luiertaart een ander knuffeltje of andere kleur speen zit. Het is dus altijd een verrassing hoe jouw luiercadeau eruit komt te zien!

Je kunt nog veel meer producten met luiers bestellen, zoals een luiertrein, een luierbeschuit of een luierslak. Neem vooral een kijkje op Luierdingen.nl om alle leuke kraamcadeaus te ontdekken. Ik word niet betaald voor dit artikel.

A, wat is je baby lief!

1 Comment on Kraamcadeau: luiertaart

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge