IMG_1322

Onze poezen Mus en Mees zijn dé Koning en Koningin van de thema’s luieren, chillen, relaxen of hoe je het ook wilt noemen. En op zo’n hete dag als vandaag wil je ook niets anders dan lekker rustig aan doen, toch? Mus en Mees laten even zien hoe goed zij rustig aan kunnen doen…

IMG_0644

Het begint met even buiten in het warme weertje luieren. Het liefste op een plaatsje waar schaduw is en zand, want dan kan daar even lekker gerold worden en de zandkorrels kriebelen dan zo lekker tussen de haren. Werkt vast ook nog eens lekker verkoelend!

IMG_9741

Op het gemakje de vaat doen hoort er ook bij. Mees mag dit helemaal niet hoor!! Maar ja, alles wat niet mag, is leuk en moet even uitgeprobeerd worden voor zolang het kan.

IMG_1277

Even snuiven bij het maken van appelflappen. Uiteraard met een uiterst strenge blik en Mees wilde natuurlijk even proeven. Het lukte hem stiekem nog ook, snotjong.

IMG_1397

Knuffelen met de baas…

IMG_1401

…in verschillende poses. Op de buik, op de rug, wat maakt het uit.

IMG_1561

Chillen in het mandje.

IMG_0089

Chillen op de tafel.

IMG_3119

Chillen in de slaapkamer. Mus mag daar helemaal niet komen. Dan is ‘t natuurlijk het leukste als je als Mus zijnde toch de ruimte vindt om naar binnen te sluipen om vervolgens stiekem op het Ikea-huidje te gaan liggen en daarmee de doodstrijd aan te gaan. Die strijd is ineens over als je komt kijken natuurlijk. Dan is ze ineens “poeslief”.

IMG_3288

Chillen op de webshopdozen van mijn vriend. Mees kan zo gelijk goed uit het raam kijken. Zeer goed bedacht, hoor.

IMG_1543

OEPS, STA IK NU OP INTERNET???

IMG_1604

Chillen op de AFZUIGKAP? Oeh, daar mag Mus al helemaal niet op. Maar dan moet dat juist, hè. En kijk d’r liggen in d’r Koninginnepose. Wat erg!

IMG_9679

Gelukkig vinden Mus en Mees ook genoeg steun bij elkaar in deze vermoeiende tijden. Want wees eerlijk: steeds op de foto gaan is en blijft vermoeiend.

Fijn weekend!

1 Comment on Living the good life door Mus en Mees

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge