IMG_0264De laatste dag van de Rituals week is aangebroken! Wat was het leuk om over zoveel heerlijke producten te schrijven. Gelukkig heb ik nog één product over! Ik kocht de producten trouwens bij Rituals in Antwerpen.

Vandaag, last but not least:  de rich, nourising body cream Touch of Happiness in de geur sweet orange & cedar wood.

IMG_0224

De geur

Oh, wat heeft deze body cream toch een heerlijke geur. Ik kende deze geur, net als de Rituals doucheolie, al van de geurstokjes die bij ons thuis in de woonkamer staan, maar ik kan er geen genoeg van krijgen. De geur is heerlijk warm en oosters.

Verpakking

IMG_0225

Deze body cream komt in een handige en grote pot van 200 ml. Als je voor het eerst de deksel van de pot afdraait, kom je een folie tegen. Dat vind ik erg netjes van Rituals, want dankzij deze folie heeft er nog niemand anders zijn vingers in de pot kunnen steken. Zo ben jij altijd de eerste persoon die van het product gaat gebruiken.

IMG_0227

Op de folie staan allerlei korte tekstjes en woordjes als Happiness en Passion. Daar word je alvast vrolijk van!

IMG_0228

Onder de folie zit de plek naar de heerlijkheid. Onder de folie zit de body cream. Wanneer je de folie verwijdert, komt de heerlijke geur je al tegemoet. Call me crazy, maar ik kan hier de hele dag aan ruiken, zo lekker vind ik het.

IMG_0229

Het gebruik

Ik heb de cream ten eerste even op mijn hand aangebracht. De cream is lekker vol en dik en smeert lekker uit.

IMG_0231

Smeren, smeren, smeren! Ik had een beetje teveel cream gepakt voor op mijn hand, daarom blijft mijn hand een beetje wit achter. Ik heb de cream daarom maar weer afgespoeld. Gelukkig bleef de lekkere geur hangen!

IMG_0233

Hoeveel ik uiteindelijk op mijn hand smeerde, zie je precies terug in de pot. Hierdoor kun je ook gelijk zien hoe vol de cream is, hij is namelijk zo vol dat hij niet terugglibbert in het gat als je iets uit de pot hebt gepakt. En dat is soms wel met dunnere producten.

O jee… Allergisch?

Ik heb het product inmiddels ook gebruikt op mijn lichaam. Het smeerde lekker, ik rook lekker, het was één grote lekkere boel. Tot mijn armen ineens heel koel aanvoelden en een beetje gingen tintelen of zo. De huid op mijn armen werd ook een beetje rood. Wat is er nu dus aan de hand: de huid op mijn armen kan niet tegen deze body cream! Vette bummer zeg.

Gelukkig was er op mijn benen niets aan de hand, dus ik ga deze cream voortaan maar alleen op mijn benen gebruiken. Het was natuurlijk leuker en nog lekkerder geweest als ik deze cream op heel mijn huid kon gebruiken, maar dat gaat dus niet. Ik ben wel blij dat mijn benen het kunnen hebben zodat ik toch nog van deze cream kan genieten!

IMG_0273

Prijs voor 200 ml

De Touch of Happiness body cream van Rituals kostte mij in Antwerpen € 16,50 en vanwege de Solden ging hier € 3,30 vanaf.

Het is nog de hele maand juli Solden in België, en dus ook in Antwerpen. Als je nu vakantie hebt, of misschien bijna, en als je gemakkelijk in België kunt komen, ga dan zeker een kijkje nemen en sla je slag!

Einde van de Rituals week

Met dit artikel is er een einde gekomen aan de Rituals week. Ik hoop dat je ook zo genoten hebt van de heerlijke producten en misschien heb ik je kunnen inspireren om ook eens iets – of misschien nóg iets – lekkers van Rituals te kopen. Lekker voor jezelf, om lekker te genieten. Bedankt voor het lezen deze week en tot morgen!

Lees alle artikelen terug:

1 Comment on Rituals week #5: Body cream Touch of Happiness

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge