IMG_0265

Welcome back bij de Rituals week! Tot en met morgen vind je hier op mijn blog artikelen over heerlijke producten van Rituals. Ik kocht de producten bij Rituals in Antwerpen.

Vandaag vertel ik je meer over de Ice Shower cooling shower gel voor mannen.

IMG_0247

Verpakking

Deze douchegel zit alvast in een herkenbare blauwe verpakking. Deze gel is voor mannen namelijk, dus dat kan zo niet missen. De douchegel zit in een tube en je kunt hem neerzetten op de dop. Handig als de douchegel bijna op is!

IMG_0278

Door deze tube te kopen krijg je 200 ml zeer coole douchegel.

IMG_0248

Sign of the dragon

Op de voorzijde van de tube staat het logo, de naam van het product en een teken. Zo’n teken heb ik al meer gezien bij de producten van Rituals. Het leuke is, dat er op ieder product waar zo’n teken op staat (het staat namelijk niet op alle producten), een ander teken staat. In dit geval staat het teken voor Sign of the dragon, dat staat er in het mini-klein onder geschreven. Op de achterkant van de tube shower gel staat uitgelegd waar dit teken voor staat.

IMG_0262

Tatsu, sign of the dragon. Experience the ritual of the mystic dragon. Ruler of rain, symbol of strength and beauty.

Klinkt stoer en mannelijk. Welke man wil er nu niet douchen en zich een stoere, sterke, rulende draak voelen. Pas trouwens wel op! Deze douchegel is zó cool dat je het niet op bepaalde delen moet aanbrengen. Dat staat gelukkig ook allemaal uitgelegd op de achterkant van de tube.

Gebruik – pas op!

Cooling shower gel. Long-lasting cooling effect. For the ultimate cooling experience: apply before entering the shower then rinse. Caution: avoid contact with the sensitive parts of the body such as eyes and genital area. Stop using if irritation occurs and seek medical attention if necessary.

Voor een maximaal effect breng je deze douchegel dus aan voor je onder de douche stapt, maar niet op je billen en omringende gebieden.

IMG_0250

De shower gel zelf

Niet alleen de naam van deze douchegel is cool (Ice Shower), maar ook de kleur van de gel is cool en koel: blauw. Lekker blauw, mannelijk. Past bij de kleur van de tube. De gel is lekker gel-lig en smeert goed uit.

Mijn vriend heeft deze douchegel al lekker gebruikt en hij is er blij mee. Het heeft inderdaad een zeer verkoelend effect, maar of het idee van vooraf insmeren en dan afspoelen nu zo geweldig is, daar is hij nog niet uit.

Prijs voor 200 ml

De Ice Shower cooling shower gel van Rituals kostte mij in Antwerpen € 8,00 en vanwege de Solden in Antwerpen ging hier € 2,40 vanaf.

Morgen hier online, in de laatste dag van de Rituals Week:
* Rich, nourising body cream “touch of happiness” in de geur sweet orange & cedar wood *

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge