IMG_02652

Vanaf morgen is het een week lang RITUALS WEEK op Volg Suzanne. Lees verder waarom!

Pasgeleden waren mijn vriend en ik twee dagen in Antwerpen. We hadden een hotel geboekt en konden daardoor alles doen, zien en beleven wat wij maar wilden. Je begrijpt dat ik zoveel mogelijk beauty winkels wilde zien, en dat is aardig gelukt! Daarbij had ik het geluk dat het de hele maand juli Solden is in België. Een maand lang gooien de winkels dan hun collecties in de uitverkoop en dus kun je hele goede dingen aanschaffen voor fijne prijsjes.

Ik heb mijn slag geslagen bij onder andere Rituals. Natuurlijk kocht ik ook weer producten uit de collectie waar geen korting op zat (ik heb daar een neusje voor, om juist weer de duurste producten uit te kiezen), maar dat kon mij in dit geval even niets schelen, alles is zo heerlijk en ‘t ruikt allemaal zo lekker!

Omdat ik om precies te zijn vijf producten heb gekocht die het allemaal de moeite waard zijn om uitgebreid te reviewen, las ik deze week – vanaf morgen tot en met vrijdag – de RITUALS WEEK in.

Vanaf morgen zal er iedere dag een artikel online komen over een product van Rituals.

Ben jij dus benieuwd haar allerlei heerlijkheden die Rituals (nu in ieder geval nog) verkoopt, kom dan zeker morgen terug!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge