IMG_0263

De Rituals Week is begonnen! Hoera! Vanaf vandaag, tot en met komende vrijdag, vind je hier op mijn blog iedere dag een artikel over een heerlijk product van Rituals. Ik kocht de producten bij Rituals in Antwerpen.

Het eerste product dat ik ga laten zien is de heerlijke foaming shower gel sensation in de geur Yogi Flow. Deze geur bestaat uit indian rose & sweet almond oil. Jammie!

IMG_0214

De geur

Deze geur, die mij heel erg doet denken aan een warme, oosterse wereld, komt in een rode spuitbus met een witte dop. Onder de naam van de geur, Yogi Flow, staat een teken weergegeven. Op de achterkant van de bus staat uitgelegd wat dit teken betekent:

Ayurveda.
This ancient philosophy is based on restoring inner harmony through cleansing and nurturing your body and soul.

Ayurveda is ook wel een hindoeïstische gezondheidsleer uit India en dat probeert Rituals samen te vatten in deze geur. Wat mij betreft is dat goed gelukt, want dat klopt helemaal bij het gevoel wat ik van deze geur krijg.

IMG_0217

Verpakking en inhoud

De inhoud van deze bus is 200 ml. Op zich niet zo veel, maar toch kun je hier lang genoeg mee doen. Dat laat ik je zo zien! Wanneer je de dop van de bus afhaalt, kom je een spuitmondje tegen. Wanneer je hier de eerste keer op drukt, moet je wat extra kracht zetten. Het dopje zit namelijk vast “gepind”, zoals bij meer spuitbussen wel eens het geval is (denk aan een bus slagroom).

IMG_0251

De foam zelf

Als het dopje eenmaal ingedrukt is geweest, krijg je gemakkelijk product uit de bus. De hoeveelheid die ik hier op mijn hand heb, krijg je al bij een klein beetje indrukken. De shower gel is wit en gelijk schuimig en geurt heerlijk.

IMG_0253

Je zag net hoe weinig product ik had gepakt hè? En zie nu eens als ik dat reepje heb uitgewreven. Ik kan mijn hele hand er royaal mee besmeren. Het blijft ook nog eens super schuimig! Na het afspoelen van deze foaming gel blijft er een zacht laagje achter op mijn huid. Dat laagje ruikt wederom heerlijk en de deur blijft best een tijdje hangen.

IMG_0277De inhoud van de bus is dus 200 ml, hier zie je hoe groot de bus is in mijn hand.

Prijs voor 200 ml

De Yogi Flow foaming shower gel sensation van Rituals kostte mij in België € 8,00.

Morgen hier online in de Rituals Week:
* Caring Shower Oil in de geur sweet orange & cedar wood *

1 Comment on Rituals week #1: Yogi Flow shower gel

  1. Ik heb het lang uitgesteld om deze te proberen en nu ik er onlangs een minitje van te pakken kreeg ben ik helemaal om. DAMN wat een fijn douche product

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge