IMG_0265

De tweede dag van de Rituals week is aangebroken! Tot en met komende vrijdag vind je hier op mijn blog iedere dag een artikel over een heerlijk product van Rituals. Ik kocht de producten bij Rituals in Antwerpen.

Het product dat ik vandaag ga laten zien is een caring shower oil, Fortune Oil, in de geur sweet orange & cedar wood.

IMG_0220

De geur en de verpakking

Het eerste wat ik hier over kan zeggen is: jammie. Wat een heerlijk product. De geur kende ik al van mijn Rituals geurstokjes, maar om hiermee te kunnen douchen is ook echt weer een verwennerij.

De doucheolie komt in een lange, smalle en doorzichtige fles met een pompje erop. Zo zie je mooi de kleur van de olie en hoeveel je nog hebt. In deze fles zit 200 ml shower oil.

foto 2

Laughing Buddha

Op de voorzijde van deze fles staat, naast de naam van het product, de geur en het logo van Rituals, een teken, net als op de bus van de Yogi Flow shower gel. Op de achterkant van de fles staat uitgelegd wat dit tekent betekent.

Laughing Buddha
Bringer of happiness. Symbol of good luck and prosperity.

Nou, en óf ik mij happy voel bij het ruiken van deze geur.

IMG_0221

foto 1

Het gebruik

De achterkant van de fles, met bovenaan de uitleg van het teken op de voorkant van de fles. Daar onder staat – in verschillende talen – iets geschreven over de werking van deze olie.

Caring shower oil. Becomes a silky soft foam, leaving your skin beautifully soft. Sweet Orange & Cedar give a wonderful warm fragrance experience. Rinse the bath or shower well after use to avoid slipping.

Klinkt goed! En let dus goed op als je deze olie hebt gebruikt en spoel je douche of bad goed uit, om uitglijden te voorkomen.

IMG_0259

Hier zie je de olie op mijn hand. Ik heb echt een héél klein beetje gebruikt en het liep gelijk mijn hand over. Even snel uitgesmeerd en op de foto gezet dus. Ik vond hem nog niet echt schuimig worden na het uitwrijven, maar dat kan komen omdat ik de olie op mijn droge hand heb aangebracht. Na het afspoelen was mijn huid heerlijk zacht, en met de subtiele geur van de olie.

IMG_0272

De shower oil is verpakt in een fles van 200 ml, hier zie je hoeveel dat is in vergelijking met mijn hand. Je hebt steeds maar een klein beetje shower oil nodig voor een groots effect, dus ik verwacht dat je lang kunt doen met deze fles.

Prijs voor 200 ml

De Fortune Oil caring shower oil van Rituals kostte mij in België € 8,50.

Morgen hier online in de Rituals Week:
* Hammam Delight foaming shower gel sensation *

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge