IMG_0263

Welkom bij dag drie van de Rituals week! Tot en met komende vrijdag vind je hier op mijn blog iedere dag een artikel over een heerlijk product van Rituals. Ik kocht de producten bij Rituals in Antwerpen.

Vandaag in de spotlight: Hammam Delight foaming shower gel sensation in de geur fresh eucalyptus & rosemary.

IMG_0210

De verpakking

Hammam Delight komt in een mooie donkere bus die goed in de hand ligt. Het uiterlijk van de bus is een beetje sjiek en mysterieus. Op de bus zit een witte dop en als je die eraf haalt, kom je een spuitmondje tegen. In de bus zit trouwens 200 ml shower gel.

De geur van Hammam Delight

De geur van Hammam Delight, fresh eucalyptus & rosemary, doet zijn naam eer aan. De geur is bijna tintelfris. Dat komt vast door de eucalyptus, die vrij overheersend is. Het vleugje rozemarijn geeft de geur een warme schwung. Gelukkig, want ik houd niet zo van dat hele scherpe en frisse.

IMG_0213

Met het spuitmondje kun je de shower gel fijn gedoseerd pakken.

IMG_0255

De shower gel op mijn hand. In tegenstelling tot de Yogi Flow blijft dit meer een gel. De Yogi Flow schuimde direct volop, maar bij Hammam Delight blijf je de gel nog een beetje zien. Je hebt trouwens maar een klein beetje nodig voor genoeg effect.

IMG_0258

De gel na het uitsmeren. Wat schuimt dit heerlijk. En schuim blijft ook echt schuim. Sommige foamy doucheproducten storten gelijk in na het uitsmeren, maar hier blijft foam echt foam.

IMG_0277

De bus van Hammam Delight is net zo groot als deze Yogi Flow en in de bus vind je 200 ml shower gel sensation. Het lijkt weinig, maar je ziet op mijn hand hoe weinig je nodig hebt om toch lekker veel schuim te krijgen.

Prijs voor 200 ml

Deze foaming shower gel sensation van Rituals kostte mij in België € 8,00 en vanwege de Solden ging hier € 3,20 korting vanaf.

Morgen hier online in de Rituals Week:
* Ice Shower cooling shower gel for Men *

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge