624e7087be8f62e978ee56d8f6084265868523650

Kijktip alarm! Kijk jij graag naar series met romantische en mysterieuze invloeden? Ga dan zeker Pretty Little Liars volgen, te ontvangen via Netflix. Een super verslavende serie, waar je, als je begint met kijken, niet meer mee wilt stoppen.

Het verhaal

Pretty Little Liars gaat over vier hechte vriendinnen uit het fictieve dorp Rosewood (Amerika), die elkaar uit het oog verliezen als hun beste en gezamenlijke vriendin Alison verdwijnt. Over de nacht van de verdwijning zijn veel onduidelijkheden en de inwoners van Rosewood denken dat Spencer, Hanna, Aria en Emily meer weten. De meiden hebben inderdaad iets mysterieus om zich heen hangen, en ze hebben veel geheimen. Maar of zij ook meer weten over de verdwijning, is nog niet bekend.

147723-pretty-little-liars-pretty-little-liars

Een jaar later wordt het lichaam van Alison gevonden. In de tuin bij haar huis. Alison blijkt vermoord. Maar door wie? Dan komt ene A ten tonele. Deze persoon, die alleen via berichtjes contact zoekt met de vier meiden, weet dingen die alleen Alison wist. Het lijkt bijna of Alison de afzender is van deze berichtjes, maar dat kan helemaal niet. Of toch wel?

Mooie leugenaressen

De meiden die zijn gecast voor de rollen van Spencer, Hanna, Emily en Aria zijn stuk voor stuk prachtig. Iedere aflevering van PLL vergaap ik mij weer aan hun mooie make-up en perfecte hairdo’s. Toevallig heb ik ook ontdekt dat de dame die Spencer speelt, Toian Bellisario, verloofd is met Patrick J. Adams van Suits. Nou, dat is mijn andere favoriete serie! En zo is het cirkeltje weer rond. Ik vind dat trouwens altijd leuk, om wat meer info op te zoeken van acteurs uit films of series die ik graag kijk.

Spannend!

Er hangt zoveel mysterieus om Pretty Little Liars. Je wilt gewoon verder blijven kijken. Ik wel in ieder geval! Het is zó spannend om met de meiden mee te speuren naar wie die A toch is en wat er met Alison is gebeurd. Óf ze wel dood is. Ondertussen kust Spencer met de verloofde van haar zus Melissa, wordt Aria verliefd op haar leraar Engels, Ezra Fitz, Emily ontdekt dat ze lesbisch is en Hanna en haar moeder zijn door haar vader en zijn portemonnee verlaten, waardoor haar moeder geld steelt. Wat een problemen!

prettylittleliarslucyhale

Ik ga verder niet teveel vertellen over deze serie, of meer verklappen dan nodig is. Bovendien ben ik zelf nu bezig met seizoen 2, dus ik weet ook nog niet zoveel. Er zijn momenteel namelijk vijf seizoenen met gemiddeld zo’n 20 afleveringen per seizoen, dus ik heb nog wel even te gaan, jippie!

Bron foto 12, 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge