IMG_0076

Bingo, ik heb weer nieuwe kleurtjes nagellak gekocht! Ik kocht bij Kruidvat kleurtjes van Essence en MUA en ook bij Hema vond ik weer een leuk lakje. Let me show you!

IMG_0076

Essence 156 Me & My Lover – Essence 105 Party Princess – Hema top coat stripes – MUA Pistachio Ice Cream

Lakjes van Essence

Ik heb vier nieuwe lakjes gekocht. Twee lakjes zijn van Essence. Het eerste lakje (links op de foto hierboven) zit vol met glitters en “zandkorrels”, zodat je het sparkle and sand effect creëert. Het tweede lakje (tweede van links) zit vol met roze glitters. Ik heb de kleuren 156 Me & My Lover (rood) en 105 Party Princess (roze) gekocht. De lakjes zitten in leuke, simpele flesjes en de dop heeft de kleur van de lak.

Top coat van Hema

IMG_0080

Ik heb daarnaast een top coat van Hema gekocht. Deze top coat bestaat uit een blanke lak die vol zit met witte confetti-sliertjes. Ik ga deze top coat binnenkort aanbrengen op een donkere lak, dat lijkt me een heel leuk effect geven. Het resultaat laat ik je natuurlijk zien!

IMG_0086

De confetti-sliertjes, zoals ik ze maar even noem, zijn wit en vrij smal en klein. Er zitten er genoeg in het flesje, waarvan de dop ook is versierd met de confetti. Ik denk daarom dat deze top coat goed aan te brengen is (niet dat je één sliertje op je nagel hebt en dat de rest aan het kwastje blijft plakken).

Nagels lakken met MUA

IMG_0082

Het laatste flesje is een nagellak van MUA. De kleur is lekker zomers, fel, maar toch subtiel. Ik heb hem nu alvast op mijn tenen geprobeerd en mijn voetjes (geen foto van) zijn er daardoor helemaal summer ready uit. Nu het weer nog! De lak lakt prima, een klein beetje streperig, maar na twee laagjes zie je daar niets meer van.

Prijzen

De nagellakjes van Essence zijn te koop bij Kruidvat. Ze kostten mij volgens mij € 1,69 en € 1,99 euro. Het lakje van MUA komt ook bij Kruidvat vandaan en kost € 2,49. De top coat van Hema kost € 2,75 en deze is te koop bij geselecteerde filialen van Hema (ik zag hem namelijk niet overal). Fijn weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge