Blond Amsterdam collectie 2

Blond Amsterdam, wat vind ik dat toch een leuk merk! De gezellige tekeningen op het servies en andere producten, de leuke kleurtjes en lieve teksten hebben een duidelijke aantrekkingskracht op mij. Ik schreef een tijd geleden over mijn nieuwe Blond Amsterdam theepot, maar inmiddels is mijn collectie aardig uitgebreid. Tijd voor een update!

Blond koffiekopjes

Sjoerd en Suzanne koffiemokjes

Om te beginnen een setje speciale en unieke Blond koffiemokjes. Sjoerd en ik zijn onlangs getrouwd en wij wilden onze getuigen, ouders en de ceremoniemeester – naast het normale bedankje wat we voor alle gasten hadden geregeld – na afloop van de bruiloft iets speciaals geven als extra aandenken. Ik vond een koffiemok wel leuk, het liefst een romantische, en die vonden we in de webshop van Blond Amsterdam. Extra leuk was dat we ze via de webshop konden laten personaliseren met een eigen tekstje. Het zijn unieke mokken geworden zo!

Blond Even Bijkletsen theepot

Theepot 'Even bijkletsen'

Toen ik deze theepot zag, was ik verkocht. Ik had helemaal geen theepot nodig, maar dat maakte me niks uit dus kocht ik hem. Ik heb deze theepot nu al een tijd en ik vind hem nog steeds erg leuk. Het grappige vind ik dat er rondom de theepot allemaal kleine details verstopt zitten, zoals een taartje op de schenktuit en het leuk beschilderde dekseltje. Bovendien is de theepot aardig groot, zodat er veel water in kan, en dat is heel handig vanwege de grote bijpassende theemokken. Ook fijn: de tuit lekt niet bij het inschenken van thee.

Blond theemok

Theemokken

Ik vind alle theemokken van Blond Amsterdam leuk. Voor elke gelegenheid is er wel een mok verkrijgbaar en ik zou ze allemaal willen hebben. De mokken die ik nu heb gaan over liefde en zonneschijn, en misschien koop ik er binnenkort nog eentje met een bruid erop. Want ja, die hebben ze ook en die hoort eigenlijk wel in mijn collectie nu.

Blond petit four 1

Blond petit four 2

Petit four schaaltjes

Als ik mijn collectie zo bekijk, lijkt het net of ik van theeleuten houd. En dat is ook zo! Wat vind je van deze petit four schaaltjes? Ze zijn ideaal voor een klein hapje, bijvoorbeeld een muffin of een klein gebakje. Schattig hè?

Blond chopsticks

Chopsticks bamboe

Sjoerd en ik halen wel eens sushi en dan willen we, als het even kan, een beetje in de oosterse sferen blijven. Met mes en vork sushi eten past niet echt in dat plaatje. We hadden al normale chopsticks, maar deze van Blond Amsterdam zijn natuurlijk veel leuker en romantischer dan een stel kale houten stokjes.

Blond smartphonehoesje 1

Blond Amsterdam telefoonhoesje

Sinds kort ben ik, naast al het servies, in het bezit van een smartphonehoesje van Blond Amsterdam. Ik wist eerst niet dat Blond ook telefoon accessoires heeft ontworpen! Maar nu kan ik mijn liefde voor dit merk zelfs uitdragen als ik niet thuis ben. Ik hoop eigenlijk ook nog op een MacBook hoes of een hoes voor onze iPad! Van het telefoonhoesje zijn diverse soorten hoesjes verkrijgbaar, met een 'I Love My Life', 'Happy Days' of 'I Love My Friends'-thema. Ik heb de I Love My Life variant, met plaatjes van snoepjes, winkelen, liefde en andere gezelligheid erop.

Blond smartphonehoesje 2

Het hoesje is gemaakt van siliconen en daardoor kan ik mijn iPhone hier handig in- en uithalen. Op de zijkant van het hoesje staat de website van Blond vermeld, altijd handig als je onderweg bent en even in de webshop van Blond Amsterdam wilt snuffelen denk ik?

Blond smartphonehoesje 3

Hiervoor had ik een klaphoesje als een boekje, maar ik vind dit hoesje toch fijner. Mijn telefoon is een stuk lichter en ik hoef niet meer dat klepje opzij te zwaaien (en opzij te houden) als ik wil bellen.

Blond petit four schaaltjes

I Love My Collection

Zo, dat was een heel verhaal, en dan heb ik nog niet eens heel veel spulletjes van Blond Amsterdam. Maar wat ik heb vind ik erg leuk. Ik zou er nog wel wat van die grote theemokken bij willen hebben, bijvoorbeeld die met de bruid er op. Als het zover is, dan hoor je het 🙂

Liefs,
Suzanne

Ik heb het telefoonhoesje gekregen van Smartphonehoesjes.nl.

2 Comments on Mijn Blond Amsterdam Collectie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge