Blond Amsterdam koffiemok bruiloft

Sjoerd en ik zijn pasgeleden getrouwd en wat was het een geweldige dag! De dag is helemaal gegaan zoals wij ons hadden voorgesteld. Het was vooraf wel even een geregel, want er komt veel kijken bij het organiseren van een bruiloft! In de aanloop naar onze bruiloft toe heb ik veel gelezen en ideeën opgedaan om de dag te maken zoals wij wilden. Uiteindelijk is alles op de perfecte manier samengekomen en het leek me leuk een artikel te maken met tips en ideeën over hoe en waar wij belangrijke dingen geregeld hebben, bijvoorbeeld: waar hebben Sjoerd en ik onze trouwkledij gescoord, waar komen onze bedankjes vandaan en op welke locatie zijn wij getrouwd? Bij deze!

Weddingplanner: ja of nee?

De eerste vraag: wil je je bruiloft zelf organiseren of schakel je een weddingplanner in? Ik wilde het graag zelf doen, omdat ik het heel leuk vind om zelf dingen te bedenken en te regelen. In dit artikel vind je een overzicht van wat ik allemaal heb geregeld en hoe ik dat heb gedaan.

Uitnodigingen voor de bruiloft

Uitnodigingen kun je zelf ontwerpen of je gebruikt een bestaande lay-out van internet. Op aanraden van mijn schoonmoeder probeerde ik wat uit bij MyCards.nl. Ik was meteen erg tevreden over deze webshop; de ontwerpsoftware werkte prettig en de service was goed. Ik heb hier daarom onze uitnodigingen ook besteld. De proefdrukken en definitieve kaarten waren snel in huis en het zag er erg netjes uit. Wij frankeerden onze uitnodigingen trouwens met Liefdespostzegels van PostNL.

Trouwjurk en trouwpak

Mijn trouwjurk heb ik gekocht bij een bruidsmodewinkel in de buurt. Ik ben erg blij met mijn jurk, maar verder zou ik niet zo snel meer iets kopen bij die winkel. Sjoerd heeft zijn trouwpak gekocht bij Cornelius in Breda, een nette winkel met herenmode. Leuk weetje: Sjoerd heeft zijn pak samen met zijn moeder uitgezocht en het resultaat zag ik pas op onze trouwdag. Onze eerste ontmoeting was toen extra leuk!

Trouwringen

Onze trouwringen kochten wij bij Albers Juwelier in Breda. Zeer professionele juwelier met een enorm assortiment trouwringen. Extra leuk: wij hebben onze namen in ons eigen handschrift in elkaars ringen laten lasergraveren.

Haar en visagie

Mijn haar en make-up zijn gedaan door Erika van The Beautiful Bride Company. Ik wilde mijn haar graag door een professional laten doen en mijn make-up liever ook. Mijn haar zat prachtig en ook mijn make-up was erg mooi gedaan. Het bleef ook de hele dag heel goed zitten.

Trouwlocatie

Sjoerd en ik zijn getrouwd bij Huis Den Deijl in Breda. Een super leuke locatie, middenin het bos, waar alles kan en mag. Ook werken daar hele aardige mensen. Wij hebben onze bruiloft van begin tot eind bij Huis Den Deijl gevierd, van de ceremonie tot de receptie tot de avondvullende barbecue.

Trouwambtenaar

Trouw je in de gemeente Breda, vraag dan zeker even of mevrouw Ans van Aert nog beschikbaar is als trouwambtenaar op jullie trouwdag! Zij heeft ons getrouwd en wát is dat een ontzettend leuk mens. We zijn een paar keer bij haar thuis geweest om kennis te maken en ‘ons’ verhaal met haar door te nemen en zij heeft daar een super leuk verhaal van gemaakt voor onze ceremonie. Echt doen hoor!

Parker pen ceremonie

Accessoires

Onze bruiloftsaccessoires, zoals het gastenboek, de bedankjes, de envelopdoos, een klein tasje voor mijn make-up en een paraplu (je weet nooit), komen van Weddingdeco.nl. Ons ringkussentje is ontworpen door een oud-collega van mij, Eva (Tante Eef). Bij penshop.nl heb ik voor ons en de getuigen gepersonaliseerde pennen besteld om de trouwakte mee te ondertekenen. Mijn bruidsboeket, de corsage van Sjoerd en de corsages van de daggasten heeft Amanda van Shine Moments voor ons gemaakt. Ik heb ook nog wat klein spul gekocht bij Xenos en Ikea.

Ringkussen bruiloft

Trouwauto

Wij wilden eerst een oldtimer als trouwauto, maar dat werd toch wel een beetje duur en toen Sjoerd verder ging zoeken, kwam hij uit bij Taxi Goverde in Zevenbergen die ook hele leuke auto’s en limo’s verhuurt. We vonden hier een Yellow Cab, met chauffeur natuurlijk. Super leuk zo’n gele joekel!

Fotograaf en videograaf

Sjoerd en ik zijn heel kritisch als het op beeld aankomt, en we hebben dan ook lang gezocht naar een goede fotograaf en videograaf. En die hebben we gevonden! Arno Hoogwerf heeft onze dag gefotografeerd en Amin van The Motions heeft alles gefilmd. De mannen kenden elkaar niet, maar wat was het een top team. Allebei heel aardig en professioneel, beide heren zijn echte aanraders!

Photobooth

Via Doe Het Selfiebox bestelde ik een photobooth (met begeleiding erbij). De foto’s waren bestemd voor het gastenboek, dat leek ons veel leuker dan alleen een persoonlijke boodschap met naam erbij. En de photobooth was een schot in de roos, iedereen heeft het er nu nog over. Je kunt bij Doe Het Selfiebox huren met of zonder begeleiding, maar ik koos mét begeleiding, want de gastvrouw lette goed op of iedereen (leuk) op de foto ging, zodat onze ceremoniemeester dat niet in de gaten hoefde te houden.

Taart bruiloft

Taart

Via via kwamen wij in contact met Vivian van Cake Love, zij maakt voor allerlei gelegenheden taarten en cupcakes en zij werkt heel netjes en strak. Voor ons de reden om onze taart bij haar te bestellen. Wij wilden een witte taart met frambozenvulling en als taarttopper witte en roze roosjes. En zo werd -ie!

Muziek

Bij onze trouwceremonie en bij de receptie stond muziek op die we zelf hadden uitgezocht op Spotify. Bij het diner hadden wij een zangeres geregeld: Aline Hilderink. Wij zagen haar een keer optreden in Roosendaal en we vroegen voor de gein of ze op onze bruiloft kon zingen. Dat wilde ze wel. Mede door haar is ons diner, een barbecue, ontzettend gezellig geworden!

Bedankjes trouwdag

Bedankjes

Aan de daggasten gaven wij een potje met snoephartjes erin, besteld op Weddingdeco.nl. Onze ouders, getuigen en de ceremoniemeester gaven wij als extra bedankje Blond Amsterdam koffiemokjes, met onze trouwdatum met de hand erop geschreven. Als je servies via de webshop van Blond bestelt, kun je een eigen tekst erop laten schrijven via hun atelier. Super leuk!

Geïnspireerd?

Zo, een hele lijst, maar je moet dan ook aan van alles denken als je zelf je bruiloft gaat organiseren! Ik hoop dat ik aanstaande bruidsparen kan inspireren, op leuke ideeën kan brengen en kan helpen bij het organiseren van een onvergetelijke, persoonlijke bruiloft.

Liefs,
Suzanne

Dit is geen gesponsord artikel, was het maar waar 😉

Lees ook:

Getrouwd!
Trouwringen uitgezocht
Trouwlocatie vinden: onze tips

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge