Kervan Cetivam GO Suz

Hoi! Natuurlijk weten we allemaal dat we genoeg moeten drinken. Ongeveer 2,5 liter per dag en het liefst water. Ik vind water helemaal niet zo lekker, maar om de hele dag frisdrank te drinken is ook zo wat. Ik krijg gelukkig toch genoeg vocht binnen en vandaag lees je hoe!

Groene thee

Gewoon water vind ik maar saai. Ik krijg het niet goed weg, ik weet niet wat dat is! Ik drink daarom eigenlijk de hele dag door groene thee. Groene thee zit vol met goede stoffen en dat willen we hebben! Het schijnt ook heel goed te helpen tegen hoofdpijn. Je begrijpt: ik zit elke dag groene thee te lurken. Het heeft trouwens wel even geduurd voor ik groene thee lekker vond, ik vond het in het begin zó bitter! Gelukkig weet ik nu dat je groene thee niet zo sterk hoeft te maken. Dan is het lekker!

Kervan Cetivam GO 1

Siroop to go

Maar waar ik eigenlijk naartoe wil, is een nieuwe vorm van siroop, van Karvan Cevitam. Ik deed een keer online boodschappen bij Albert Heijn en als cadeautje zat er een flesje siroop to go bij. Handig voor als je aan het sporten bent of zo. Je spuit een beetje in je flesje water en klaar ben je!

Maar ik gebruik deze siroop gewoon als ik thuis of op mijn werk ben! Met één klein flesje siroop kun je al gauw zo’n 30 keer je glas vullen en het is heerlijk. Ik heb ondertussen Lemon, Red Fruit en Ice Tea geprobeerd. Ik vind Lemon iets minder, die is een beetje… zuur. Ice Tea is mijn favoriet. Ik proef bijna geen verschil tussen ijsthee uit een pak of ijsthee van siroop.

Kervan Cetivam GO 2

Ik vind deze siroop zo handig omdat hij in een klein flesje komt en niet de hele koelkast in beslag neemt. Daarnaast heb je maar een heel klein drupje siroop nodig voor een groots effect.

Kervan Cetivam GO 3

Omdat de flesjes zo klein zijn, kun je ze ook gemakkelijk meenemen. Maar ik heb ze gewoon thuis in de koelkast staan, én een flesje op mijn werk. Zo kan ik op mijn werk lekker afwisselen tussen groene thee en siroop. We hebben op het werk ook blikjes frisdrank, maar sinds ik weet dat je met cola ook het toilet schoon kunt maken, drink ik niet graag meer cola of andere frisdrank.

Kervan Cetivam GO 5

Kervan Cetivam GO 4

Waarom dit flesje en geen normale fles siroop?

Omdat ik die stomme siroopflessen uit de winkel nooit open krijg, dan moet je vaak eerst zo’n plastic ding eraf trekken en het lipje van dat plastic ding gaat al-tijd stuk bij mij. Problemen! Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan 😉

Kervan Cetivam GO Suz 2

Fan!

Ja hoor, ik vind dit lekker! Proost! Je vindt deze flesjes siroop in de supermarkt.

Dit artikel is niet gesponsord. Ik wilde gewoon graag mijn favoriete “drankje” delen 🙂 

1 Comment on Mijn tips om genoeg te drinken

  1. Ik drink zelf graag veel water maar bij een warme dag of zomer drink ik ook graag Karvan Cevitam. Vooral sinaasappel smaak, vind ik het lekkerste. Dit to go fles heb ik gezien in reclame maar nog niet eens gekocht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge