Telefoonhoesjes review

Hoi! Mijn telefoon heb ik altijd bij me als ik op pad ga. Zo ben ik bereikbaar en ik kan ook altijd iemand bellen als het nodig is. Om mijn telefoon nog leuker te maken, steek ik deze graag in een kek hoesje. Vandaag laat ik je vier verschillende nieuwe telefoonhoesjes zien. Kijk je mee?

Over de telefoonhoesjes

Ik laat je in dit artikel vier verschillende telefoonhoesjes zien. Eén hardcase hoesje, eentje van siliconen, eentje van kunstleer die je als een boekje openklapt (booktype) en een kunstleren hoesje dat je naar beneden openklapt (flipcase). Wat is een fijn hoesje? Laten we verder kijken!

Hoesje hardcase voorkant

Telefoonhoesje 1, hardcase “Because Cats”

Het eerste hoesje is een hardcase die de achterkant van mijn iPhone omsluit. Het hoesje is aan de zijkanten doorzichtig en aan de achterkant staat een opdruk om verliefd op te worden!

Hoesje hardcase

Je klikt je iPhone in het hoesje. Het klikken is best een werk, omdat het hoesje niet meegeeft. Tegelijkertijd is dat heel goed, want zo kan je telefoon nooit zomaar uit het hoesje vallen.

Hoesje hardcase achterkant

Miauw, wat is dit een leuk hoesje 🙂 Ik als kattenfan word hier heel blij van. Wel vind ik dat de print er iets spikkelig uit ziet en het gaatje voor de camera zit een klein beetje scheef. Als ik mijn telefoon in het hoesje klik, zie ik daar echter bijna niks meer van.

Hoesje siliconen voorkant

Telefoonhoesje 2, siliconen, zwart met antraciet

Het tweede hoesje vond Sjoerd mooi. Het hoesje is gemaakt van siliconen en hij omsluit wederom de achterkant van je iPhone.

Hoesje siliconen

Bij dit hoesje klik je de telefoon er makkelijker in. Daarnaast lijk ik met dit hoesje meer grip te hebben dan bij het harde hoesje. Wat ik trouwens apart vind aan dit hoesje, is dat de rand uit siliconen gemaakt is, maar er zit in het midden een hard stuk. Zo blijft het hoesje denk ik extra stevig.

Hoesje siliconen achterkant

Het blauwe/antraciet gedeelte is hard, het zwarte stuk (boven en onder) is van siliconen. Apart, maar wel fijn, aldus Sjoerd. Het gaatje voor de camera zit netjes recht bij dit hoesje. Het is een mooi en degelijk hoesje!

Hoesje booktype voorzijde 2

Telefoonhoesje 3, roze leer, booktype

Het volgende hoesje is een boekje waar je de telefoon in klikt. Omdat dit hoesje ook het scherm van je telefoon beschermt, ga je beschadigingen nog beter tegen. Ik vind dit een mooi hoesje: door de vorm, het materiaal en natuurlijk de kleur. I love pink!

Hoesje booktype

Het gedeelte waar je de telefoon in klikt is bij dit hoesje van siliconen. Het “klikken” gaat daarom erg handig en de telefoon zit lekker stevig.

Hoesje booktype binnenkant 2

Ook handig: in dit hoesje kun je drie pasjes kwijt. Twee links van je telefoon en eentje daar onder. Ik heb voor de vorm twee klantenkaarten in het hoesje gedaan 🙂 Ik denk dat ik mijn pinpas hier niet in ga doen, maar dat kan natuurlijk wel.

Hoesje booktype voorzijde 1

Het hoesje sluit met een klepje en een magneetje. Hierdoor gaat het hoesje niet zomaar open. Handig!

Hoesje booktype achterkant

Dit is echt een mooi stevig hoesje. Het gaatje voor de camera zit netjes recht. Zie je trouwens de vouw in het midden van het hoesje? Die vouw is ook heel handig!

Hoesje flipcase zijkant 1

Je kunt je telefoon namelijk op zijn zij zetten en door het hoesje blijft hij mooi staan. Handig om ergens een filmpje te kijken of als je het handiger vindt om zo iets te typen.

Hoesje flipcase zijkant 2

Hoesje flipcase voorkant

Telefoonhoesje 4, leer, flipcase

Het vierde hoesje flip je open als je gebeld wordt. Dit hoesje is van leer en door het flapje aan de voorzijde bescherm je het scherm van je telefoon goed. De binnenkant van het hoesje is hard, dus het is even lastig om mijn telefoon hier in te drukken. Toch is dat fijn, want dan zit mijn telefoon stevig in het hoesje.

Hoesje flipcase achterkant

De achterkant is hetzelfde als de voorkant: een print roze bloemetjes met een schattig bijtje.

Hoesje flipcase open

Als je wordt gebeld, klap je het hoesje naar voren open. Als het klepje weer dicht mag, dan klap je hem weer omhoog en hij blijft dicht met behulp van een magneetje.

Suz booktype

Mijn favoriete hoesje: roze boekje!

Mijn favoriete hoesje is het roze boekje. Het hoesje geeft veel grip en houvast, waardoor ik mijn telefoon bijna niet meer kan laten vallen. Het houdt prettig vast. Daarnaast blijft mijn telefoon goed beschermd.

Suz boektype pasjes

Je kunt er pasjes in bewaren (ik heb voor de foto twee klantenpassen in het hoesje gedaan) en dat is heel handig als je vaak zonder handtas op pad gaat.

Suz boektype bellen

Lalala, ik ben lekker aan het bellen! Als je wilt bellen, klap je het boekje makkelijk “om” en dat werkt handig.

Hoesjes voor andere modellen

De hoesjes die ik hier laat zien zijn geschikt voor mijn iPhone 5s, maar er zijn bijvoorbeeld ook hele leuke iPhone 6 hoesjes of Sony Xperia Z2 hoesjes. Ik heb de hoesjes mogen uitzoeken.

Dit artikel bevat producten die ik van een webshop heb gekregen.

1 Comment on Nieuw: Telefoonhoesjes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge