DSC_1388

Hoi! Niks is zo leuk als het uitpluizen van Google Analytics. Wie bezoekt mijn blog, welke artikelen worden het meest gelezen en met welke zoekwoorden komen bezoekers op mijn blog terecht? Over dat laatste gaat het artikel van vandaag: ik heb uitgezocht met welke leuke zoektermen bezoekers mijn blog vonden.

Analytics analyseren

Ik kijk iedere dag wel even naar de statistieken van mijn blog. De meeste mensen vinden mij direct via Facebook of Twitter, maar ook vaak via Google. Ik heb even flink tussen de zoekwoorden in mijn analytics gesnuffeld voor de leukste en interessantste zoekwoorden. Waar ik ook benieuwd naar was, is hoe bepaalde zoekwoorden in hemelsnaam naar mijn blog hebben geleid. Ook dat zocht ik uit!

Zoek, zoek, zoek

1. 61 jaar hoe zie ik er goed uit zonder make up

Leuk als mensen hier op zoeken. Nog leuker als ze bij mij terecht komen, dankzij dit artikel, dat gaat over Bourjous concealer in kleur 61, haha.

DSC_0120

2. Welke kleur tapijt bij grijze bank

Bij onze grijze bank ligt Gaser van IKEA.

3. Achternaam vader blijven dragen na trouwen

Ik schreef eens een artikel over mijn nieuwe achternaam als ik straks getrouwd ben met Sjoerd. Houd ik mijn meisjesnaam, of neem ik dezelfde achternaam aan als Sjoerd? Er zijn “regels” voor: als vrouw houd je altijd je meisjesnaam, maar je mag wel je werktitel veranderen in de achternaam van je man.

DSC_0128

4. Bijzondere relax bank

Wij hebben best een leuke bank thuis, maar ik vind het grappig dat een bezoeker met deze woorden op mijn blog terecht kwam. Ik zocht zelf ook even op deze woorden en kwam uiteindelijk dit artikel tegen. Ik schreef over onze bank, het “sit down and relax” kussen en bijzonder kleurrijke schilderijen…

5. Bloem inspuiten met haarlak

Ik zou niet zomaar voor de lol een bloem inspuiten met haarlak, maar wel een bloem die ik mooi wil laten opdrogen! Ik vertelde eerder hoe je een roos kunt drogen met behulp van haarlak.

6. Broek knelt bij knieen

Dat is natuurlijk vervelend, een broek die knelt bij je knieën. Ik was benieuwd hoe deze woorden een bezoeker naar mijn blog hebben gestuurd. Het komt door mijn artikel over rugklachten voorkomen.

7. Dromen over voortanden

Mijn hemel, wat droom ik vaak over mijn tanden. Dat ze afbreken omdat ik mijn kaken te hard op elkaar duw. Deze bezoeker droomt vast hetzelfde.

8. Elke en sjoerd gaan trouwen

Nee, Sjoerd gaat met Suzanne trouwen 🙂

9. Harige chinese vrouwen

Geen idee waarom iemand hier op zou zoeken, maar ik schreef eerder een artikel over harige Chinese vrouwenoksels. Kijk, zo is er voor ieder wat wils op mijn blog!

DSC_0361

10. Inkijk vanaf stoep

Wij hebben thuis ook inkijk vanaf de stoep. Dé oplossing: (plissé) gordijntjes. Met leuke windlichten erbij.

11. Mijn vriend verft mijn wenkbrauwen

Als dat zou kunnen! Ik ging gewoon naar de schoonheidsspecialiste om mijn wenkbrauwen te laten verven.

12. Twwe keer boodschappen

Ik heb al wel meer dan “twwe” keer boodschappen gedaan, ja. Maar ik vind boodschappen doen helemaal niet leuk, dus ik schrijf er niet (veel) over. Géén idee ook welk artikel deze bezoeker uiteindelijk te zien kreeg.

DSC_0438

Zoekwoordentoppers

Als bonus nog even een rijtje met zoekwoorden waar ik het meest op word gevonden:

Wat eten we vandaag jumbo

Max factor concealer

Hoe droog je een roos

Letterslinger xenos

Cb12 ervaring

Tot zover mijn statistieken! Over een tijdje zal ik je weer een kijkje achter de schermen geven. Bedankt voor het lezen!

1 Comment on Blogstatistieken VolgSuzanne.nl #2 – Zoekwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge