DSC_1394

Goedemorgen! Het einde van het jaar komt steeds dichterbij en ik vind het leuk om dan terug te kijken naar de afgelopen tijd. Vandaag doe ik dat met mijn blogstatistieken: kijk je mee naar wat cijfers en leuke informatie vanachter de schermen van mijn blog?

Het begin van VolgSuzanne.nl

Begin dit jaar ben ik begonnen met bloggen. Het kriebelde al langer om een leuk stukje internet te veroveren en ik zette de stap in mei. Mijn vriend zette mijn blog op en toen was het aan mij! Op 13 mei 2014 kwam mijn blog met eerste blogpost online, die heel toepasselijk We zijn begonnen! heette. Het bloggen kon beginnen.

IMG_2846

Populairste artikelen

Al eerder deze week liet ik je de best gelezen artikelen op mijn blog tot nu toe zien, dat artikel met meer informatie vind je hier. Ik vind het leuk om te zien dat er niet één speciaal thema grote favoriet is, waardoor ik lekker over van alles en nog wat kan blijven schrijven. Want dat doe ik graag: over van alles schrijven wat ik leuk vind. En dat vinden jullie leuk!

IMG_0986

Gebruikte zoekwoorden

Het leuke aan Google Analytics is, dat je allerlei statistieken kunt bekijken. Zo kan ik ook zien op welke zoekwoorden mijn bezoekers mij het meeste hebben gevonden. En dat zijn “prikker mozzarella tomaat” en “CB12 ervaring”. Ik schreef een keer over een barbecuesnack met mozzarella, tomaat en basilicum en dat artikel wordt vaak gevonden! Ook mijn artikel over CB12 wordt heel vaak gelezen. Leuk!

Trouwste bezoeker

Wie is mijn trouwste bezoeker? Ik kan dat niet precies zien, maar als ik afga op social media en likes, dan is dat met stip op 1 mijn pappie! Mijn vader leest echt iedere ochtend mijn nieuwste blogartikel en hij vindt alles leuk. Ondanks dat ik niet meer bij mijn ouders woon, blijft mijn vader zo toch op de hoogte van alles wat ik meemaak, en dat is ook het leuke aan bloggen 🙂

Meeste comments

Zonder twijfel weet ik wie de meeste comments heeft achter gelaten op mijn blog. Dat is namelijk Simone! Ik vind het leuk om van Simone te horen, maar ik hoor ook graag van mijn andere bezoekers. Dus laat vooral eens een comment achter. Vind ik leuk!

Bezoekersaantallen

Jullie zijn vast ook benieuwd naar de bezoekersaantallen van mijn blog. Die cijfers geef ik dit jaar nog niet vrij, omdat ik nog maar zo kort bezig ben en mijn cijfers verschillen iedere dag. Het aantal bezoekers groeit gestaag en daar ben ik trots op. Misschien deel ik mijn cijfers volgend jaar met je, bij de volgende terugblik. Maar dat duurt nog even.

DSC_0191

Doelen voor 2015

Als het nieuwe jaar nadert, gaan we natuurlijk allemaal doelen stellen om te realiseren vanaf 1 januari. Wat mijn blog betreft, wil ik lekker door blijven schrijven om zo iedere dag een vers artikel klaar te hebben staan. Mijn foto’s mogen nog wel iets beter en misschien snijd ik in het nieuwe jaar nieuwe onderwerpen aan, maar verder zal er niet veel veranderen. Goed is goed, zou de oma van Sjoerd gezegd hebben 🙂

Fijne kerstavond allemaal! Mijn familie komt vanavond bij ons eten en we hebben cadeautjes voor elkaar gekocht, dus het belooft hier een gezellig avondje te worden. Veel plezier en tot morgen!

2 Comments on Blogstatistieken VolgSuzanne.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge