2013_1226Image0014

Goedemorgen! Ben je er klaar voor om lekker kerst te gaan vieren vandaag? Ik wel! En om helemaal in passende sferen te blijven, schotel ik je vandaag het vijfde deel van Wie ben ik voor, geheel in kerstthema.

  • Ik vind Kerstmis één van de leukste en gezelligste dingen die er is. Gezellig samen zijn met familie, lekker eten en cadeautjes die onder de kerstboom liggen te wachten om uitgepakt te worden. En vergeet al die leuke (en foute) kerstliedjes op de radio niet!

2013_1226Image0043

  • Het is leuk om te zien hoe kerst met mijn familie elk jaar groter en leuker wordt: eerst vierden we kerst altijd met z’n vieren, toen met Sjoerd erbij en dit jaar vieren we kerst met z’n zessen, met het vriendinnetje van mijn broertje erbij. Gezellig!

IMAG2386

  • Iedereen droomt doorgaans van een witte kerst, maar ik niet hoor. Geef mij maar een lekker fris najaarszonnetje. Dan ben ik veel blijer! Ik ben ooit een keer in de sneeuw uitgegleden en keihard op mijn hoofd terecht gekomen. Daarom heb ik niet zoveel met sneeuw 😉
  • Dit jaar hebben we voor het eerst met mijn familie kerstavond bij ons thuis, in Etten-Leur, gevierd. Dat kon nu, omdat we nu de ruimte hadden. In ons appartementje in Breda was het te krap. En het was geslaagd!

2013_1226Image0010

  • Ik vind het leuk om iets lekkers te maken met kerst. Dit jaar kwam het kerstdiner voor mijn rekening, dus dat was al genoeg, maar vorig jaar maakte ik brownies en muffins. Lekker hoor.
  • Helaas wordt het met Kerstmis ook pijnlijk duidelijk wie we het afgelopen jaar allemaal verloren zijn. En dat is niet leuk.

IMG_8322

  • KerstMees houdt er gelukkig van om knap te poseren met de kerstdagen. Ook prima.

Ik wens jullie allemaal hele fijne en gezellige kerstdagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge