2013_1226Image0035

Hoi! Ben je klaar voor kerstdag nummer twee? Waar ze in andere landen één dag Kerstmis vieren, beleven wij vandaag gewoon weer zo’n gezellige dag! Tijd voor nog een kerstartikel, namelijk: The Christmas Tag. 

Oogschaduw met kerst: zilver of goud?

Heel eerlijk: geen oogschaduw. Ik draag bijna nooit oogschaduw en met de feestdagen eigenlijk ook niet. Als ik echt moet kiezen, dan goud.

DSC_0390

Echte kerstboom of neppe?

Nep! Een nep kerstboom is veel handiger. Hij verliest geen naalden, wordt niet bruin, ruikt niet sterk en na de feestdagen trek je hem uit elkaar, je vouwt ‘m op en hij kan de kast weer in. Wij hebben dit jaar wel een hele speciale nepboom staan, namelijk eentje van hout. Helemaal cat proof ook.

Favoriete kerstliedje?

Wham! met Last Christmas. Dat geeft mij het ultieme kerstgevoel. Chris Rea met Driving Home For Christmas geeft mij ook een lekker kerstgevoel.

Favoriete kerstfilm?

Love Actually! Ik heb die film al zo vaak gezien, maar hij gaat nooit vervelen. De leukste verhaallijn vind ik die van Hugh Grant, die als premier verliefd wordt op zijn assistent.

Kerstfeestje: organiseren of bezoeken?

Dit jaar organiseerde ik voor het eerst een kerstfeestje, en dat was leuk om te doen! Ik vond het wel lastig om te bepalen wat nu een geschikt kerstdiner was, maar dat is gelukt! Een feestje bezoeken is ook leuk, dan hoef je alleen maar aan te schuiven 🙂

IMG_3241

Witte kerst: ja of nee?

Neeeee, ik baal van sneeuw. Ik ben een keer hard uitgegleden en op mijn hoofd terecht gekomen, dat was niet leuk. Geef mij maar een frisse kerst met een klein zonnetje

DSC_0429

Kleuren in de kerstboom?

Nee, doe mij maar zilver en wat lampjes.

Jurkjes of winterse truien?

Jurkjes! Dat hoort toch wel echt bij kerst. Dat staat lekker sjiek met een panty en hoge hakken. Bij andere winterse dagen, of stel dat je met kerst verder geen visite krijgt, dan kan zo’n trui wel. Lekker op de bank hangen met zo’n foute trui aan, kan dan best!

Vroeg opstaan of uitslapen met kerst?

Doe maar uitslapen, maar niet te lang. Anders vindt het kerstontbijt ook weer zo laat plaats en dan is de dag zo voorbij!

Cadeautjes geven of krijgen?

Geven! Ik vind het leuk om iemand blij te maken met leuke dingetjes. De cadeautjes branden dan vaak al dagen (soms weken) in hun verpakking, klaar om uitgepakt te worden. Ik vind dat leuk. Maar zelf cadeautjes uitpakken vind ik ook niet erg hoor 😉

Fijne Tweede Kerstdag vandaag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge