VS aug 49

Jaaa, het weekend staat alweer voor de deur! Nog even een dagje werken en het is weer genieten geblazen. Ik heb vandaag The Weekend Tag ingevuld, over wat ik zoal doe in het weekend en hoe mijn perfecte weekend eruit ziet. Kijk je mee?

♥ Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?

Ik heb gewoon lekker op zaterdag en zondag vrij. Ik vind dat wel fijn hoor, want ik heb tegelijk weekend met Sjoerd, familie en vrienden: handig om afspraakjes te maken!

♥ Hoe laat sta je op in het weekend?

Ik ben meestal tussen 8 uur en half 9 wakker, maar ik blijf altijd nog even liggen om op mijn telefoon te kijken en soms val ik weer in slaap.

♥ Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?

Het weekend luiden we op vrijdagavond in met friet en na het eten doen we boodschappen. Verder doen we gewoon waar we zin in hebben. Poetsen doen we meestal op zondag, omdat ik daar eerder echt geen zin in heb.

♥ Hoe ontbijt je in het weekend?

Op zaterdag ontbijten we met normaal brood en lekker beleg en op zondag hebben we altijd grapefruit, croissants en warme broodjes en Sjoerd bakt een eitje.

VS aug 67

♥ Wat doe je het liefst in het weekend?

Een beetje uitslapen en voor de rest lekker doen wat ik wil: winkelen, op visite gaan of gezellig met Sjoerd ergens naartoe en dan afsluiten met een etentje.

♥ Wanneer plan jij je activiteiten voor het weekend?

Soms een uur van tevoren, soms een paar weken van tevoren. Zondag gaan we bijvoorbeeld trouwlocaties bezoeken en die activiteit ligt al een paar weken vast (omdat je je moest inschrijven). Maar ik kan ook op zaterdagmiddag besluiten om over een uur bij oma op visite te gaan!

♥ Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend?

Nee, ik ben helemaal vrij in het weekend (op huishoudelijk werk na dan, telt dat ook? Hihi).

♥ Hoe laat ga je naar bed in het weekend?

Meestal rond een uur of 11, maar soms ook eerder of later. Als er iets leuks op tv is of we kijken een goede film, dan wordt het al gauw wat later. En soms gaan we gewoon normale tijd naar bed, dan kijk ik nog wat op mijn telefoon of ik lees een boek.

6Juni

♥ Hoe ziet jouw perfecte weekend eruit?

Het weekend is perfect met lekker weer, zon en fluitende vogeltjes. Uitslapen in een lekker warm bedje. Zonnestralen die door de gordijnen piepen. Lekkere broodjes, gezellig winkelen of ergens heen (bijvoorbeeld bij iemand op visite). Samen met Sjoerd een film kijken (al dan niet in de bioscoop) en lekker eten. En vooral genieten van de vrije tijd, want het is altijd weer zó snel maandag!

Ik vond deze tag bij Lindsey 🙂

7 Comments on The Weekend Tag

  1. Oh die kat, wat een lieverd. Heb je ook gemerkt dat de katten ook doorhebben wanneer het weekend is? Onze kat laat ons dan soms uitslapen… Soms. Maar het leukste is dat onze andere kat weet dat ze op zaterdag en zondag ook in de ochtend naar buiten mag, omdat we toch niet hoeven te werken. En dan blijft ze net zo lang jengelen tot ze de tuin in mag.
    Persoonlijk ben ik trouwens heel blij dat mijn weekend op vrijdag begint. Heerlijk.
    Daenelia plaatste onlangs… Hij is thuisMy Profile

    • Hihi nee, onze katten hebben niet echt door wanneer het weekend is. Maar dat kunnen ze ook spelen hoor, want voor de rest zijn ze heel slim 😉 Ze willen gewoon op tijd brokjes, weekend of niet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge