Mus Mees 2

Mus en Mees mochten alvast iets uitzoeken voor Sinterklaas. Ze snuffelden wat rond op internet en vonden iets leuks bij Huisdierplein.nl. Mus en Mees kozen voor een krabplank van Lief! om de nagels aan te scherpen en voor een verwenblik van Whiskas. De bofkonten. Kijken jullie mee naar hun review?

Lief krabplank Whiskas verwenblik 1

De spelletjes van Mus en Mees

Mus en Mees houden erg van spelletjes spelen. Ze rennen achter elkaar aan door de kamer, laten elkaar schrikken en ze vinden het ook erg leuk om dingen te doen die niet mogen. Want dat is natuurlijk spannend.

Omdat Mus en Mees verder niet van speeltjes houden (dat is een paar minuten leuk en daarna blijkt toch de verpakking leuker dan het speeltje zelf), was ik blij dat ze kozen voor een krab-vis van Lief! en een blik vol met snoep van Whiskas. Want dat valt zeker goed in de smaak bij meneer en mevrouw.

Lief krabplank Whiskas verwenblik 2

De cadeaus kwamen aan in een kartonnen doos – ook erg leuk – en toen was het tijd om de spullen te onderzoeken!

Whiskas verwenblik 1

Whiskas verwenblik € 5,95

Het Whiskas verwenblik is van de buitenkant erg schattig. Met een lieve kat erop en snoepjes. Kijken wat er onder de deksel zit!

Whiskas verwenblik 2

Het blik zit vol met snoepjes! Twee pakjes met Whiskas sticks, in de smaken zalm en kip. Ook zitten er drie doosjes in met verschillende soorten snoepjes.

Whiskas verwenblik 3

De doosjes met snoepjes bevatten de smaken Kip & Kaas en Zalm en er zit een doosje met snoepjes bij om haarballen te verminderen. Mus en Mees hebben eigenlijk nooit haarballen, omdat we ze goed voer geven, maar deze snoepjes zullen daar niet minder om smaken.

Whiskas verwenblik 4

De sticks, verpakt per drie stuks, smaken naar kip en naar zalm. Lekker voor tussendoor.

Whiskas verwenblik 5

Whiskas verwenblik 6

Whiskas proef op de som

Tijd voor de (letterlijke) proef op de som: smaken de snoepjes een beetje? Mus en Mees komen er meteen bij. Rechts onder in beeld verschijnt al een oortje.

Whiskas verwenblik 7

Whiskas verwenblik 8

Whiskas verwenblik 9

Dit valt goed in de smaak. Genieten hoor! Na een kleine proeverij haal ik het doosje weg, zodat we voor later ook nog lekker snoepjes hebben. De snoepjes zijn in elk geval erg lekker.

Lief krabplank 4

Lief! krabplank € 12,95

Het volgende cadeau is een krabplank (-vis eigenlijk) van het merk Lief! Te koop in een roze en blauwe variant, maar ik denk dat Mus het voor het zeggen had toen ze deze vis uitkozen.

Lief krabplank 1

Er zit een grote lus aan de vis, zodat we deze kunnen ophangen aan bijvoorbeeld de deurklink, en het lijf van de vis bestaat uit stevig touw waar onze katten hun nagels lekker aan kunnen scherpen.

Lief krabplank 2

Er hangt ook een speels bolletje met veren aan de krab-vis. Veren zijn favoriet bij Mees.

Lief krabplank 3

De vis kan ook de andere kant op zwemmen en ook aan deze kant is het lijfje van de vis voorzien van touw. Wat mij trouwens opvalt is dat het op internet een krabplank heet, maar het is niet echt een plank. De vis is vrij soepel, dus het is niet echt een plank te noemen. Maar: als hij maar fijn werkt.

Lief krabplank 5

Lief! krabplank: Mees test!

We hangen de krabplank aan de deur, zodat Mees er goed bij kan. Vooral het veertje is meteen favoriet.

Lief krabplank 6

Jaaa, zo moet het. Mees snapt het meteen. Dat is goed!

Lief krabplank 7

Mus kijkt er vooral vol bewondering naar. Dat mag natuurlijk ook; het is namelijk een hele lieve en mooie vis.

Mus Mees 1

Mus en Mees zijn blij, miauw!

Mus en Mees zijn erg blij met de spulletjes, dankjewel Huisdierplein!

De producten uit deze review heb ik gekregen.

5 Comments on Mus en Mees: dierencadeaus van Sinterklaas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge