Ik ben naar de kapper geweest en wat ben ik blij met het resultaat! In deze video laat ik je het resultaat uitgebreid zien. Voor foto’s van hoe mijn haar zat voordat ik naar de kapper ging, klik verder…

in de video vertel ik uitgebreid over hoe mijn haar is geknipt, hoe ik het in model krijg en waar ik naar de kapper ben geweest. Mijn haarkleur lijkt in de video vrij rood, maar dat is het niet. Mijn haarkleur neigt meer naar koperblond.

De foto’s:

IMG_0477

Voor

DSC_0635

Na

De contactgegevens van Hairjockey in Breda vind je hier.

Je kunt je hier abonneren op mijn kanaal. Bedankt voor het kijken en fijne dag!

1 Comment on Naar de kapper geweest

  1. Je haar zit erg leuk! Ik moet binnenkort ook weer nodig naar de kapper. De laagjes zijn er weer uit en het hangt saai recht naar beneden (is bij mij niet zo mooi.).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge