IMG_1642

Het is altijd leuk om wensen te hebben. Dingen die je nog wilt doen, of dingen waar je van droomt. Ik heb vandaag een wensenlijstje gemaakt. Kijk je mee? (zie je hoe ik alvast mee kijk op de foto?).

  • Trouwen met mijn liefste Sjoerd. Maar dat mag over een paar jaar. We hebben het heel fijn en goed zoals het nu gaat. We hebben net samen een huis gekocht en met onze katjes Mus en Mees erbij hebben we daar heel veel plezier van. Ik ben heel gelukkig zo.
  • Moeder worden. Maar ook dat mag zéker weten over een paar jaar. Voorlopig vragen Mus en Mees genoeg van ons en die waren al zindelijk en redelijk zelfstandig toen we ze kregen, hihi. Dus voorlopig nog geen mensenkinderen voor ons.
  • Mijn ogen laten laseren. Ik draag al zo’n tien jaar lenzen omdat mijn ogen vrij slecht zijn, maar lenzen zijn niet je-van-het. Een bril heb ik ook gedragen, maar dat vond ik al helemaal niks. Het liefste zou ik daarom mijn ogen laten laseren, maar ik ben bang dat het juist bij mij verkeerd gaat. Dus dit puntje blijft nog even bij dromen.
  • Een boek schrijven. Ik ben dol op schrijven en vroeger heb ik heel veel verhaaltjes geschreven. Natuurlijk allemaal van die liefdesverhaaltjes, want dat is wat je wil als bakvis. Maar ik zou nog wel eens een serieus en leuk verhaal willen schrijven. Ik heb alleen geen idee waar het boek over zou moeten gaan, of hoe het verhaal moet gaan lopen. En ja, dat moet je wel weten voor je aan de slag gaat. Hier denk ik dus nog even over na.

IMG_6881

  • Ik zou heel graag eens naar Amerika gaan. New York staat daarbij bovenaan mijn lijstje. Het lijkt me geweldig om rond te lopen in die grote straten met hele hoge gebouwen, vol drukke mensen en gele taxi’s en dan beroemde locaties die altijd in films voorbij komen in het echt te zien.
  • Australië staat ook op mijn lijstje. Dat land heeft voor mij iets dromerigs, met zon, zand, kangoeroes en dat leuke accent van de inwoners. Natuurlijk heb je in Australië ook de Zwarte Weduwe, maar daar denk ik bij dit wensenlijstje even niet aan. Ooit…
  • Stiekem zou ik mijzelf willen laten omscholen. Ik heb nu een MBO niveau 4 diploma voor managementassistent, maar ik ben daarnaast heel graag met uiterlijke verzorging bezig. Bijvoorbeeld schoonheidsspecialiste worden trekt mij heel erg aan. Het lijkt mij iets waarbij ik alles wat ik leuk vind kan combineren, van make-up tot uiterlijke verzorging tot werken met mensen. Wat mijn tegenhoudt, is dat wanneer mensen minder te besteden hebben, ze bij de Hema wel een scrubje kopen en dan gaan bezuinigen op de schoonheidsspecialiste. Maar als ik naar mijn hart luister.. Dan weet ik het wel. Lastig!
  • Sporten. In september vorig jaar hebben mijn vriend en ik ons ingeschreven bij de sportschool, maar uiteindelijk ben ik zelf maar 12 keer gegaan en toen had ik geen zin meer. Ik deed aan fitness, en ik volgde een schema dat de instructeur voor mij had opgesteld. Maar: drie keer in de week steeds hetzelfde doen vond ik toch niet zo leuk. Ik moest mezelf iedere keer naar de sportschool slepen. En als je dan een keertje besluit een sessie over te slaan… Dan is het einde zoek. Zo ook bij mij. Fitnessen zou ik niet meer willen, maar ik wil wel graag weer gaan sporten. Ik ben nog in de brainstormfase over wat ik graag zou willen gaan doen.
  • Qua “dingen” heb ik eigenlijk momenteel niets speciaals wat ik wil hebben. Ik heb alles wat ik zou willen, een mooi huis, mooie meubels, fijne kleding… Verder ben ik niet materialistisch hoor 😉

Ik heb er even over na moeten denken, maar deze dingetjes zou ik nog wel willen doen. Verder ben ik gelukkig met zoals alles is en heb ik geen wensen of dromen. Makkelijk eigenlijk hè!

Wat staat er allemaal op jouw wensenlijstje?

2 Comments on Wat ik allemaal nog wil gaan doen

  1. Bij mij staan er 2 dingen bovenaan op mijn wenslanglijstje : 1. Ik wil ook graag naar Amerika gaan. Ik zou daar graag naar New York en Miami gaan. 2. Ik wil heel graag een eigen winkel openen en daarnaast ook lerares worden. Zolang ik er hard voor zal werken zal het wel lukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge