L'Oreal 114 Nudemoiselle 3

Ik draag altijd nagellak, of het nu doorzichtige, nude of opvallende kleuren zijn. Mijn oog viel onlangs op een mooie lichtroze nagellak van L’Oreal: 114, Nudemoiselle. Ik draag hem nu en hij is mooi!

L'Oreal 114 Nudemoiselle 1

L’Oreal Nudemoiselle

Met lichtroze nagellak is het altijd maar de vraag of hij goed dekt, of dat hij maar een heel licht kleurtje afgeeft. Ik kan je vertellen: deze nagellak van L’Oreal dekt ontzettend goed, al bijna na één laagje. Voor de intensiteit en de houdbaarheid heb ik twee laagjes aangebracht. De lak droogt lekker snel, dat is altijd een pluspunt.

L'Oreal 114 Nudemoiselle 4

L'Oreal 114 Nudemoiselle 5

Stinkerd

Eén minpuntje aan deze nagellak: hij stinkt enorm. Normale nagellak ruikt ook niet naar bloemetjes, maar deze nagellak ruikt chemisch zoet, een hele rare en onprettige geur. Na een paar keer handen wassen en een nacht slapen ruiken mijn gelakte nagels nog steeds heel sterk. De volgende keer dat ik deze nagellak ga gebruiken, zal ik hem aftoppen met een top coat (dat doe ik normaal nooit omdat mijn nagels dan zo lang moeten drogen). Dan heb ik van die rare geur geen last meer.

L'Oreal 114 Nudemoiselle 2

Verkoopinformatie

Nagellak van L’Oreal, en dus ook 114 Nudemoiselle, is onder andere te koop bij de drogist.

Liefs,
Suzanne

1 Comment on Nagellak | L’Oreal 114 Nudemoiselle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge