Van Haren Graceland lichtroze loafers 4

Vorig jaar kocht ik bij Omoda leuke instappers, maar die waren alweer zo ver versleten (wat ik erg jammer vind, want ze waren best duur) dat ik toe was aan nieuwe zomerse schoentjes. Het model van de Omoda schoentjes vond ik wel heel leuk, dus ik ging op zoek naar een zelfde soort schoentjes. Bij Van Haren kocht ik deze lichtroze zomerse loafers, met perforatiegaatjes en glimmende steentjes rondom. Lekker speels en zomers!

Van Haren Graceland lichtroze loafers 1

Ballerina’s versus loafers

Van Haren noemt dit model loafers, en hoewel ik ze daar niet echt op vind lijken, zijn het ook niet echt ballerina’s. Het zijn in ieder geval wel lekkere fijne en zachte schoentjes om in de zomer op te lopen.

Van Haren Graceland lichtroze loafers 3

Van Haren Graceland lichtroze loafers 2

Au

Toen ik deze schoentjes voor het eerst aantrok naar mijn werk, haalde ik gelijk mijn hiel open. Dat was wel even jammer en pijnlijk. Maar: kwestie van pleister er op en door gaan! Mijn voeten moeten ook gewoon weer even wennen aan zomers schoeisel 🙂

Dit paar kostte € 24,90.

Liefs,
Suzanne

Lees ook:

Ballerina’s van Omoda

1 Comment on Van Haren | Graceland Loafers

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge