Hema hydrating scrub cream 2

Ben je nog op zoek naar een prettige en betaalbare gezichtsscrub om je gezicht af en toe lekker mee schoon te maken? Denk dan eens aan de hydrating scrub cream van Hema. Super betaalbaar en werkt erg fijn!

Hema hydrating scrub cream 3

Hydrating scrub cream

De scrub cream van Hema is een scrub zoals alle andere, met een lichte en fijne geur en fijne korreltjes, geschikt voor je gezicht. Je mag namelijk nooit lichaamsscrub op je gezicht gebruiken, vanwege de grove korrels.

Deze scrubcrème is, zo lees ik op de verpakking, voor normale, gecombineerde, droge en gevoelige huid. Eigenlijk voor alle huidjes dus?

Hema hydrating scrub cream 4

Scrub, scrub, scrub

Deze scrub cream zou trouwens ook hydrateren, maar dat geloof ik niet zo. Je huid wordt juist vrij droog van het scrubben (mijn huid in ieder geval wel). Ik scrub mijn huid trouwens onder de douche – of vlak na het douchen – en dan spoel ik mijn gezicht af met warm water. Mijn poriën gaan lekker open staan van de warmte. Daarna hydrateer mijn huid door een verzorgende crème aan te brengen.

Gezichtsmasker

Ik wil trouwens ook nog eens een lekker masker aanbrengen op mijn gezicht, zo eentje die ook hard wordt. Die heb ik nog niet bij Hema gespot. Of anders dan in zo’n zakje wat je zo vies moet uitknijpen. Die zoektocht gaat nog even door.

Hema hydrating scrub cream 1

It’s My Beautiful Skin Day

De scrub cream van Hema is in ieder geval in ieder filiaal te koop bij de make-up- en verzorgingsproducten voor een paar euro.

5 Comments on Hema hydrating scrub cream

  1. Waarvan zijn de korreltjes gemaakt? Veel verkeerde scrubprodukten dragen namelijk bij tot de plastic soep in de oceanen las ik laatst. Nu let ik daar dus op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge