Parfum Etos Dreamy Garden 4

Hoi! Het heeft even geduurd, maar ik heb eindelijk één van de nieuwe parfums van Etos kunnen bemachtigen! Na een zorgvuldige selectie koos ik voor Dreamy Garden, een frisse en toch ook weer zoete geur. Was dit parfum het wachten waard? Je leest het verderop!

Mijn zoektocht naar de nieuwe parfums van Etos

Het werd al weken aangekondigd: Etos kwam met vier eigen geurtjes uit! Ze zouden al snel te koop zijn, maar bij Etos in Etten-Leur centrum, en in Breda centrum, mochten ze alleen de doosjes tentoonstellen. Flink balen, want steeds zag ik weer die berichten voorbij komen dat je “nu” de nieuwe parfums kon kopen. Gelukkig ben ik regelmatig bij diverse filialen van Etos naar binnen gestapt en afgelopen woensdag waren ze eindelijk te koop in Etten-Leur centrum! Er zijn vier verschillende geuren, en ik vond het moeilijk kiezen, maar ik vond Dreamy Garden toch het lekkerste. Ik nam ‘m mee.

Parfum Etos Dreamy Garden fles

Over Dreamy Garden

Dreamy Garden, een eau de toilette in een glazen fles, is groen van kleur en moet daarmee denk ik het frisse en toch zoete van de geur visualiseren. Het flesje bevat 50 ml geurwater, een normale inhoud.

Parfum Etos Dreamy Garden 3

De geur bestaat uit “neroli”, “amaryllis” en “cashmere”. Hiermee wil het parfum dreamy, pure white en cuddly uitstralen. Ik denk dat deze woorden aardig bij de geur passen. Het is een dromerige geur, met frisse tinten en toch zacht.

Ook fijn: je hebt maar een paar pufjes nodig voor een resultaat dat de hele dag blijft. Dat is niet vaak met eau de toilette!

Parfum Etos Dreamy Garden 2

Mus bleef zich ook bemoeien met het maken van de foto’s, hoe vaak ik haar staart ook wegveegde. Haha.

De geur doet me trouwens heel sterk denken aan een ander parfum. Ik ben er alleen nog steeds niet achter welk parfum…

Parfum Etos Dreamy Garden 1

Etos: fijne geuren voor € 9,99

Dreamy Garden, bij Etos te koop voor € 9,99, is een fijne geur uit de nieuwe collectie van Etos. Andere geuren zijn Sapphire Sky, Forever Love en Evening Kiss. In de laatste zit trouwens de geur van koffie verwerkt. Je moet er van houden.

Kende jij de nieuwe parfums van Etos al? Zo ja, welke geur is jouw favoriet?

5 Comments on Nieuw parfum: Etos Dreamy Garden

  1. Ik kom bij toeval op je blog .Vorige week heb ik deze geur gekocht Een heerlijke geur die niet heel snel vervliegt ,normaal koop ik meestal duurdere geuren en het liefst eau de parfum .Je schrijft dat deze geur je aan een andere geur doet denken en dat gevoel had ik ook en hij lijkt op Pure Life van Mexx ,al is Pure Life wat frisser.
    Groetjes Elisabeth

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge