DA Mooi shoplog

Hoi! Ik heb geshopt bij de DA in Etten-Leur centrum, DA Mooi Parfumerie, en vandaag laat ik je zien wat ik heb geshopt. Het is niet veel, maar daarom niet minder leuk. Kijk je mee?

DA Mooi Therme scrub shower satin

Therme Skincare Shower Scrub & Shower Satin

Therme Skincare was in de aanbieding bij DA en daar maakte ik fijn gebruik van. Ik heb wel een foutje gemaakt, want ik wilde twee douche gels kopen, maar ik heb nu een douchegel en scrub gekocht. En dat terwijl ik pasgeleden zei dat ik meer dan genoeg scrub heb. Oepsie. Nou ja, ook deze scrub komt wel op hoor. De scrub is in de geur Saigon Pink Lotus en de shower satin in de geur Bulgarian Rose. Beide heerlijk!

DA Mooi Real Techniques kwast

Kwasten: foundation en wenkbrauwen

Ik kocht ook twee nieuwe kwasten. Een dunne kwast om mijn wenkbrauwen mee bij te werken en een foundation kwast van Real Techniques.

DA Mooi Real Techniques kwast 2

De kwast van Real Techniques is aan de bovenkant schuin afgesneden, waardoor je net iets preciezer kunt werken. Ik ben heel benieuwd.

DA Mooi kwasten

Het kwastje dat ik ga gebruiken om mijn wenkbrauwen mee bij te kleuren, is volgens mij officieel een eyeliner kwastje, maar dat maakt mij niks uit 😉

Therme Skincare Shower Scrub € 6,60 (was in de aanbieding, 1+1)
Therme Skincare Shower Satin € 6,60 (was in de aanbieding, 1+1)
Real Techniques Foundation Brush € 12,99
Wenkbrauwkastje € 8,95

Fijne dag!

13 Comments on Shoplog DA Mooi Etten-Leur

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge