Lief kattenhangmat 4

Hoi! Een tijd geleden vertelde ik je dat ik had gewinkeld bij tuincentrum De Boet. Ik kocht daar vogelhuisjes voor buiten, maar ook iets leuks voor onze katten, namelijk een hangmat voor aan de verwarming. De hangmat is van het merk Lief! en vandaag laat ik ‘m aan je zien!

Hangmat voor katten

Waarom zou je een hangmat voor katten kopen? Ze kunnen toch al overal liggen? Klopt 🙂 Toch vond ik deze hangmat zo leuk, en ook lief! En wat ik helemaal leuk vond, is dat je hem over de verwarming moet hangen. Dan wordt hij lekker warm als in de winter (nu trouwens ook al) de verwarming aan staat. De poes van mijn ouders had ook zo’n hangmatje en zij lag daar heel graag in. Dat plezier wilde ik Mus en Mees natuurlijk niet ontnemen.

Lief kattenhangmat 5

Lief!

De hangmat die ik heb gekocht is dus van Lief! en het stukje waar de kat ligt is roze en heel zacht. De rest van de hangmat is versierd met kattenpootjes en hartjes in allerlei kleuren. Super schattig. Er is trouwens ook een blauwe versie van deze hangmat, maar ik heb toch meer met roze.

Lief kattenhangmat 2

Lief kattenhangmat 3

Lief kattenhangmat 1

Wat heerlijk zou het zijn om hier te mogen liggen. Lekker warm en lekker zacht…

Lief: lekker zacht en lekker boeiend

Helaas boeit het Mus en Mees (nog) voor geen meter. Haha! Ze liggen er helemaal niet in. Hopelijk ontdekken ze deze hangmat alsnog, want ze weten niet wat ze missen!

Verkoopinformatie

Ik kocht deze hangmat volgens mij voor € 29,95, bij tuincentrum De Boet.

7 Comments on Lief! kattenhangmat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge