Nefit easy klokthermostaat

Wij hebben sinds een paar dagen een nieuwe CV-ketel. Onze oude ketel was op en kapot. Er had zelfs een brandje in gewoed. Eng! Gelukkig zitten we er nu weer warmpjes bij. We hebben nu een CV-ketel van Nefit. 

Oude CV-ketel: Agpo

We hadden regelmatig problemen met de oude ketel (uit 2005) en probeerden het dan op te lossen. We resetten de ketel, vulden water bij of ontluchtten het systeem. Of we lieten een monteur komen om de storingen te verhelpen. Soms hielp dat, maar pasgeleden niet meer. De ketel had het opgegeven. Super leuk, als je op dat moment met shampoo in je haar c.q. ogen onder de douche staat! Ik ben allergisch voor koud douchewater.

De verwarmingsmonteur kon gelukkig snel komen en hij zag het al meteen: de ketel was niet meer te redden. Blijkbaar was het merk, Agpo, ook niet om over naar huis te schrijven. De man kon nog wat onderdeeltjes vervangen om er het beste van te maken, maar veiliger zou het er niet op worden. Bovendien hadden er een paar brandjes gewoed in de ketel. Weg met dat ding!

Nefit CV ketel

Nieuwe ketel: Nefit

We bestelden een nieuwe ketel, eentje van Nefit. Gelukkig was deze binnen drie dagen in huis en konden we in de tussentijd bij mijn ouders douchen. Sjoerd is desondanks nog een keer thuis onder de koude douche gaan staan – de bikkel!

Onze nieuwe ketel is van een goed merk en hij kan de capaciteit leveren die nodig is, voor bijvoorbeeld onze vloerverwarming in de woonkamer. Ook fijn: we hebben nu een super hippe klokthermostaat, die ze ook altijd bij VT Wonen laten zien. De thermostaat kunnen we ook via een app bedienen. Heel 2016 hoor.

Ik ben blij dat het nu allemaal weer goed is. Het deed even pijn in de portemonnee (zeker nu onze bruiloft in zicht is), maar we kunnen er nu weer een aantal veilige en warme jaren tegenaan!

Liefs,
Suzanne

5 Comments on Onze nieuwe Nefit CV-ketel

  1. Ziet er goed uit Suzanne! Tijdig en op zijn tijd grondig cv onderhoud zou ervoor moeten zorgen dat cv ketels lang meegaan. Helaas zijn er ook mindere merken op de markt waar je pas op zulke momenten erachter komt. Wat fijn echter dat het vervangen snel gebeurd was.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge