Geurstokjes Wildberries 1

Toen ik net begon met bloggen verkondigde ik het al: ik ben dol op geurstokjes. Ik heb ze overal staan, van de woonkamer tot de badkamer. Mijn broer Joost heeft dit destijds goed in zijn oren geknoopt, want ik kreeg laatst (met mijn verjaardag in oktober, ahum), geurstokjes van ‘m. In de geur Wild Berries. Ik heb ze nu eindelijk geopend en de geuraccenten vloeien rijkelijk, om precies te zijn, in onze badkamer. Een lekkere geur is het!

Wild berries

Wat zijn wild berries? Dat zijn dus bramen. De geur zou dus lekker fruitig moeten zijn. En dat is -ie!

Geurstokjes Wildberries 2

Geurstokjes Wildberries 3

De geurstokjes staan nu lekker te shinen in onze badkamer. Voor de foto mochten ze even in de keuken staan 🙂 Bedankt, Bro!

Liefs,
Suzanne

Lees ook:

Hema geurstokjes Spring
Hema geurstokjes Floral

1 Comment on Geurstokjes Wild Berries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge