Moroccanoil Elive Nivea haarverzorging 2

Ik heb best lastig haar. Met de verkeerde shampoo of verzorgingsproducten en de verkeerde kapper, valt er geen land mee te bezeilen. Mijn haar wordt dan heel zwaar, dikkig en pluizig. Gelukkig ga ik al een paar jaar de juiste kapper en ook mijn haarverzorging is helemaal op orde. Hoe dat kan leg ik haarfijn uit.

Shampoo: Nivea en Elvive

Ik was mijn haar altijd twee keer achter elkaar, en dan het liefste met twee verschillende soorten shampoo. Ik gebruik graag shampoo van Nivea (welke variant maakt niet zoveel uit) en de Nutri-Gloss shampoo van Elvive. Ik heb altijd het idee dat mijn haar beter gaat op verschillende soorten shampoo – daar wordt het extra glanzend en fijn van. Maar dat idee kan ook prima tussen mijn oren zitten 😉

Haarmousse: Nivea

Als ik mijn haar heb gewassen, laat ik het opdrogen in een handdoek, dan kam ik het door en daarna gaat er mousse in, ook van Nivea. Mousse zorgt ervoor dat mijn haar minder pluizig wordt, en het krijgt wat meer body. Het valt dan beter en het is wat minder futloos. Vervolgens föhn ik mijn haar: ik blaas het droog. Eerst op de warmste stand, daarna blus ik af met koude lucht. Dan sluiten de haarschubben die open zijn gaan staan door de hitte weer – zeggen ze – en da’s beter.

Moroccanoil Elive Nivea haarverzorging 1

Olie: Moroccanoil

Na het föhnen doe ik wat Moroccanoil in mijn haar. Ik pak twee drupjes, die wrijf ik uit tussen mijn handen en dat breng ik aan op voornamelijk de punten en de aanzet van mijn haar. O – wat wordt mijn haar hier mooi zacht en glad van! Als ik deze haarolie een keertje niet gebruik, dan merk ik meteen dat mijn haar meer doet waar het zelf in heeft dan dat het zit zoals ik het wil. Moroccanoil helpt wel degelijk bij mij. Ik wil trouwens ook nog eens de shampoo van dit merk proberen.

Dit is mijn favoriete haarverzorgingsroutine – zo verzorg ik mijn haar eigenlijk altijd. Soms probeer ik wel eens nieuwe producten uit, of ik laat een product weg, maar de producten zoals hierboven beschreven, zijn toch wel een winning team 🙂

Liefs,
Suzanne

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge