Hallmark verjaardagsfotokalender 3

Ik wilde al een tijdje een nieuwe verjaardagskalender. Eentje die ik kon personaliseren met eigen foto’s. Natuurlijk kon ik een gepersonaliseerde kalender via internet maken, maar daar had ik niet zulke goede ervaringen mee. Bij de boekhandel zag ik dé oplossing: een verjaardagskalender van Hallmark, waar je je eigen foto’s in kunt plaatsen. 

Hallmark Foto Verjaardagskalender

Ik zag de kalender liggen en er stond op de voorkant: ‘plaats iedere maand een andere foto in de lijst’. Handig! Ik verwachtte een kalender met insteekmogelijkheid voor foto’s, maar het blijkt een normale kalender te zijn, met afbeeldingen ter grootte van een 10 x 15 cm foto. Ik denk dus dat ik mijn eigen foto’s daar overheen moet plakken.

Hallmark verjaardagsfotokalender 2

Dat ik mijn eigen foto’s met plakband in de verjaardagkalender moet plakken is ook geen probleem, maar ik ben wel benieuwd hoe makkelijk het straks gaat als ik foto’s wil wisselen. Maar dat zien we dan wel weer.

Hallmark verjaardagsfotokalender 1

De kalender is van A4-formaat, met genoeg schrijfruimte en brede lijntjes, handig voor als er meerdere mensen op dezelfde dag jarig zijn. Dat miste ik een beetje bij mijn vorige kalender; dat was aan lange smalle kalender met weinig ruimte.

Hallmark verjaardagsfotokalender 4

Trouwfoto

De kalender hangt nu bij ons in het toilet – ingevuld en wel – en ik ga nu verzinnen welke foto’s ik bij welke maand ga opplakken. In juli – de maand dat wij trouwen – komt er sowieso een trouwfoto te hangen 🙂

Liefs,
Suzanne

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge