Lio Jo Eau De Parfum 2

Onlangs bij de parfumerie kreeg ik een tester mee van Liu Jo Eau de Parfum. Ik gooi testers meestal meteen weg, omdat ik zulke geuren negen van de tien keer niet lekker vind ruiken. Maar Liu Jo sprayde ik thuis toch even in de rondte en: hij is lekker! Ik kocht al snel een grote fles. Is het geen plaatje?

Liu Jo Eau de Parfum

Eau de Parfum van Liu Jo. Zo heet -ie. Lekker handig, want welk parfum heet nu Eau de Parfum. Toch had ik ‘m online snel gevonden, want Liu Jo heeft maar twee geuren uitgebracht. En de andere geur heet totaal anders (Scent of Liu Jo), dus de juiste geur was niet te missen. Ik bestelde ‘m in een fles van 50 ml.

Lio Jo Eau De Parfum 3

ICI Paris XL over Liu Jo’s Eau de Parfum

“Ontdek het eerste parfum van Liu Jo, een chique geur voor moderne vrouwen. De eerste geur van Liu Jo is een subliem, sprankelende fruitig Oosterse Eau de Parfum. De geur is delicaat met schitterende kostbare bloemen. Met een onverwachte toets van lychee en framboos en de glamoureuze nagloed van gepolijste patchoeli, jasmijn en ylangylang.

Liu Jo Eau de parfum is een uiterst moderne, fruitige oosterling die onbezorgd door het leven sprankelt. Een gevoelig, licht portret van de charmante Liu Jo vrouw. De geur is gehuld in een luxueus stevig flesje, vierkant en hedendaags, dat perfect past bij Liu Jo’s bleke amethistkleurige parfum”.

Lio Jo Eau De Parfum 4

Ja, ik heb wel iets met warme en fruitige geuren. Helemaal nu de zomer er aan zit te komen. Liu Jo heeft met dit parfum een voor mij nieuwe favoriet op de markt gebracht.

Lio Jo Eau De Parfum 1

Prijs- en verkoopinformatie Liu Jo

Liu Jo Eau de Parfum is onder andere te koop bij bol.com (€) en ICI Paris XL. De prijs ligt zo rond de € 45,00 voor 30 ml en € 70,00 voor 50 ml. Ik heb dit parfum deels met een cadeaubon kunnen afrekenen, altijd leuk!

Liefs,
Suzanne

Lees ook:

Nieuwe favoriet: Beyonce – Heat Eau de Parfum

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge